مروری بر یک سیستم رمزنگاری برای برنامه های کاربردی داده ها، در زمینه اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: UTCONF06_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 343
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه معینی

استاد دانشگاه دانشگاه فنی و حرفه ای دختران حضرت فاطمه کرمان

فاطمه حیدرآبادی پور

دانشجوی دانشگاه دانشگاه فنی و حرفه ای دختران حضرت فاطمه کرمان

فاطمه شیخ شعاعی

دانشجوی دانشگاه دانشگاه فنی و حرفه ای دختران حضرت فاطمه کرمان

چکیده

هر روز که می گذرد، اینترنت اشیا (IoT)، این پتانسیل را دارد که جامعه ما را دیجیتالی تر کند . در این مقاله یک سیستم رمزنگاری پیشنهاد شده است که با پیروی از فناوری های بهینه اینترنت اشیا طراحی و پیاده سازی شده است. هدف این کار اولا، اجرای کارآمد و انعطاف پذیر، اصول اولیه رمزنگاری و حریم خصوصی است. ثانیا، این امر با معرفی رمزنگاری کاربردی، در یک رویکرد تعاملی تر و انعطاف پذیرتر به دست می آید. در زمینه این کار، یک برنامه کاربردی رمزنگاری متقارن بر اساس استاندارد رمزگذاری پیشرفته (AES) در الکترونیک معرفی شده است. دوطرح امنیتی دیگر توسط سیستم پیشنهادی پشتیبانی می شوند: AES Galois/Counter Mode (GCM) و AES Galois Message Code Authentication Code (GMAC). GCM ادغام را دریک طرح احراز هویت، طراحی شده برای ارائه اصالت و محرمانه بودن، در همان زمان پیشنهاد کرد. از سوی دیگر، GMAC، می تواند به عنوان کد احراز هویت پیام اعمال شود. هر دو عملیات، از نظر منابع پیاده سازی بهینه شده اند ، زیرا هزینه اصلی برای هسته AES هدف گذاری شده است.علاوه بر این، بر اساس ماژول های سخت افزاری یکپارچه ، ثبت نام و اعتبارسنجی کاربر بدون هزینه اضافی و بدون جریمه عملکرد پیشنهاد و پیاده سازی شده است. علاوه براین ، احراز هویت دو عاملی بر اساس گذرواژه های یک بار مصرف (OTP) طراحی و پیشنهاد شده است، که می تواند با یک روش تصادفی تولید شود.بعد از اینها، مرجعی برای سطوح امنیتی، با توجه به ارتباط بین لایه های زیادی از معماری، ارایه شده است.پلتفرم های سخت افزاری اینترنت اشیا با کمبود سطح امنیتی مواجه هستند و این فرصت استفاده از مکانیزم های امنیتی پیشرفته را به ارمغان می آورد. نتایج مقایسه اجرایی بر اهمیت آزمایش و اندازه گیری عملکرد الگوریتم های رمزگذاری جایگزین، پشتیبانی شده توسط پلتفرم های سخت افزاری تاکید میکند

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا (AES ،IoT)، تابلو GMAC ،GCM ،UDOO Neo، رمزهای یکبار مصرف (OTP)، احراز هویت دو عاملی، سیستم های امنیتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.