سال انتشار: 1400
محل انتشار:
ششمین همایش ملی معماری و شهر پایدار
کد COI مقاله: NCSAC06_105
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 41
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی شیوه های متفاوت ضخامت دهی به صفحات تاشونده مورد استفاده در سازه های اوریگامی
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر آشکار شدن تکنیک های اوریگامی موجبات استفاده از آن را برای ایجاد سیستم های قابل تنظیم، قابل استقرار و چند عملکردی در زمینه های متنوعی چون صنعت، هوافضا، مهندسی، شهرسازی، زیست شناسی ، مهندسی پزشکی و کامپیوتر را مهیا کرده و پتانسیل قابل توجهی برای حل انواع مشکلات مهندسی ایجاد کرده است. در همین راستا ورود اوریگامی به این رشته ها و کاربردی شدن آن چالش های بسیاری را پیش روی طراحان بالاخص در حوزه معماری قرار داده است. سطوح اوریگامی، به ویژه سطوح تاشو تخت، از تبدیل یک عنصر مسطح، بدون هیچ گونه توانایی سازه ای خاصی، از طریق چینخوردگی به یک عنصر خودپایدار به وجود می آیند. الگوی چین خوردگی اوریگامی سخت و الگوهای متفاوت آن هستند که به طور بالقوه برای ایجاد فضاهای انعطاف پذیر یا موقت کاربرد دارد. باید توجه داشت که زمانی که این سطوح تاشو سخت در ابعاد بزرگ در سازه ها میبایست به عنوان ساختارهای دینامیکی استفاده شوند، بعد پیداکرده و در فضاهایی با قابل تنظیم مجدد ضخامت آنها سبب ایجاد مشکلاتی در طراحی میگردد. بناراین در این مقاله سعی شده انواع روشهای مورد استفاده و آزمایش شده جهت ضخامت دهی این سازه ها و چاشهای پیش روی طراحان در راستای دستیابی به بهترین عملکرد باز و بسته شوندگی آنها بررسی میگردد و درنهایت پس از برشمردن معایب هر روش، این نتیجه قابل استنتاج است که در برخی موارد با انجام اصلاحات یا ترکیب این روشها میتوان به رفع چالشها و نیز اجرایی شدن سازه های اوریگامی و شبیه سازی حرکت آنها با تاکید بر ضخامت صفحات کمک کرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCSAC06_105 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1431840/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادقی، طاهره و ترکاشوند، عباس و رهبر، مرتضی،1400،ارزیابی شیوه های متفاوت ضخامت دهی به صفحات تاشونده مورد استفاده در سازه های اوریگامی،ششمین همایش ملی معماری و شهر پایدار،تهران،https://civilica.com/doc/1431840
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، صادقی، طاهره؛ عباس ترکاشوند و مرتضی رهبر)
برای بار دوم به بعد: (1400، صادقی؛ ترکاشوند و رهبر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد سنگ در محیط های شهری و تأ ثیر آن بر زیبایی شهر ها
- تلفیق سوانح طبیعی در طرح ریزی کالبدی ملی
- چگونگی شکل گیری مجموعه زیستی رستم آباد بعد از وقوع زلزله خرداد 1369 و اصول طراحی توسعه آن
- نقش فرم، الگو و اندازه شهر در کاهش آسیب پذیری از زلزله
- بررسی آسیب پذیری فرم شهر تهران به هنگام وقوع زلزله
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی عملکرد آکوستیکی پنجره های دوجداره
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.