دستور کار مدیران رسانه ها در تشکیل اتاق فکر سیاست گذاری و تشکیل جبهه متحد علیه رسانه های مهاجم
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: بیست و ششمین نشست تخصصی اقتصاد و رسانه و همایش ملی آفند رسانه ای
- کد COI اختصاصی: FREETHINK06_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 302
نویسندگان
گروه مدیریت رسانه ای، دانشکده علوم انسانی و هنر، واحد دماوند، دانشگاه آزاد اسلامی، دماوند، ایران
چکیده
رسانه ها، ابزاری برای هویت دادن به افکار عمومی مردم هستند و در این راستا، دشمنان برای رسیدن به اهداف شوم خود، برنامه های مختلفی را برای رسانه ها تبیین و طراحی کرده اند؛ از این رو نقش رسانه، نقشی مهم و تاثیرگذار است و نمی توان ساده از کنار آن رد شد. رسانه، در تغییرات فرهنگی جامعه و تاثیرگذاری بر مخاطبان به خصوص قشر جوان و نوجوان، نقش اساسی و محوری دارد وه اگر اتحاد رسانه ای برای این موضوع شکل نگیرد، بدون شک شاهد اتفاقات ناگواری خواهیم بود. این اتحاد رسانه ای، توسط مدیران رسانه ها شکل می گیرد. هیچ کشوری در جهان همانند ایران، این گونه مورد تهاجم رسانه ای قرار نگرفته و از اینجاست که اهمیت اتاق فکری برای اتخاذ سیاست گذاری و تصمیم گیری که با حضور نخبگان و متخصصان و مدیران عرصه رسانه باشد، مشخص می شود. درواقع اتاق فکر، محفلی برای جمع اندیشه های کاربردی و راهکارهای درست بر پایه ابتکار و کارآمدی محسوب می شود. در اتاق فکر، روش های گوناگونی برای توسعه خلاقیت وجود دارد. تشکیل اتاق فکر مدیران رسانه ها نیز به منظور خلق اندیشه های جدید است که می توان به همگرایی و اتحاد و پیوستگی اعمالی در جهت اهداف منجر شود.این مدیران رسانه های داخلی ما هستند که باید برنامه هایی برای مقابله با حملات و هجوم رسانه های بیگانه و معاند را در دستور کار خود داشته باشند و خط فکری درستی به نیروهای خود بدهند و بتوانند آن ها را به خوبی هدایت کنند تا کنترل افکار عمومی را در جهت درست و به دور از آنچه رسانه های مهاجم می خواهند، به پیش ببرند؛ و تشکیل اتاق فکر برای این اتحاد، امری لازم و ضروری است. برای ایجاد این اتحاد و حفظ آن، تشکیل یک قرارگاه رسانه ای (دلیل استفاده از لفظ قرارگاه به دلیل جنگ رسانه ای علیه کشور ماست) با حضور تمامی رسانه های صوتی، تصویری، مکتوب و فضای مجازی لازم است تا بتوان بهترین و مناسب ترین استراتژی را در مقابل رسانه های معاند اتخاذ کرد.کلیدواژه ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.