سواد مالی در کودکان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین درحوزه مشاوره، علوم تربیتی و روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: ESCONF06_260
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 257
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه فلاحی

کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد واحد بوشهر

ثمین رحیمی

کارشناسی ارشد ژنتیک واحد مراغه

محمدحسن زنگویی

دانشجوی مهندسی صنایع مبلمان دانشگاه شهید رجایی تهران

مسعود زنگویی

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد واحد بوشهر

چکیده

تقریبا همه مردم در طول زندگی خود به اشکال مختلف با چالش های مالی و اقتصادی دست و پنجه نرم می کنند و مسائل مالی و موضوعات اقتصادی یکی از پرکاربردیترین موضوعات بشری از دیر باز تا کنون حتی در تا سال های آینده خواهد بود . اما تعداد کمی از افراد هستند که در این چالش های سرنوشت ساز موفق می شوند زیرا در تمام طول دوران رشد و در همه سالهایی که مشغول تحصیل بوده اند کسی به آنها چیزی درباره نحوه ایجاد و افزایش پول آموزش نداده است . در نتیجه افراد به جای آنکه بیاموزند که پول برای آنان باید کار کند ، می آموزند که خودشان برای پول کار کنند و این امر باعث نتایج نامطلوبی در زندگی افراد در زمینه مسائل مالی می شود . این حق طبیعی و مسلم هر فردی است که برای شکل گیری طرح اولیه پول و درآمد در ذهنش مانند موارد دیگر که از کودکی آموزش هایی را دریافت می کند از همام سنین در زمینه کسب درآمد و موفقیت مالی اطلاعات و آموزش های کاربردی و اصولی را دریافت نماید . طرح اولیه پول اصولا شامل اطلاعات و برنامه و آموزش هایی است که فرد در دوران رشد تا شکل گیری شخصیت خود به آن دست می یابد . کودکان ما حق دارند تا با برخورداری از زمینه های مناسب بتوانند از سنین کودکی نقشه راه مناسبی در زمینه بدست آوردن پول و ثروت در ذهن خود داشته باشند تا در آینده بتوانند تبدیل به افراد پولساز و تولید کننده و کارآفرین شوند برای این منظور نیاز به برنامه ریزی های دقیق و اصولی خانواده ها و سیستم آموزشی هر جامعه ای می باشد . در این پژوهش به بررسی راه های ایجاد و افزایش هوش مالی کودکان پرداخته ایم.

کلیدواژه ها

هوش مالی ،پول، سواد مالی ، مسائل مالی ، هزینه ، کودکان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.