سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: PSHCONF15_045
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 264
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری
چکیده مقاله:
صاحبنظران جهانگردی و گردشگری بر این باورند که مدیران اجرائی فرهنگی و اجتماعی، یکی از عوامل مهم در بسط و توسعه گردشگری هستند بهطوریکه سازمان یونسکو، نیز در سال ۱۹۹۶ اعلام کرد که مسئله اساسی قرن بیست و یکم برای پدیده گردشگری، مسائل مربوط به فرهنگ است و گردشگری بدون فرهنگ وجود نخواهد داشت لذا گردشگری ارتباط دوسویه با مقوله فرهنگ دارد لذا توسعه گردشگری مستلزم فراهم کردن زیرساختهایی در دو بعد نرم افزاری و سخت افزاری است که مدیران اجرائی فرهنگی - اجتماعی میبایست با نگاهی بر عوامل فرهنگی موثر بر توسعه زیرساختها، تلاش کنند تا وضعیت گردشگری رو به بهبود رود، بنابراین پژوهش حاضر قصد دارد به تاثیر نقش مدیریت اجرائی فرهنگی - اجتماعی در توسعه زیرساخت های (نرم - سخت) گردشگری در ایران بپردازد.پژوهش حاضر به روش توصیفی - پیمایشی انجام گرفته است و ازنظر گردآوری داده ها تحقیقی -توصیفی به حساب می آید، ابزار اصلی سنجش، پرسشنامه است. جامعه آماری در این پژوهش را کارشناسان و صاحبنظران حوزه گردشگری تشکیل میدهندکه بر اساس فرمول کوکران ۱۵۶ نفر انتخاب شدند. جهت سنجش روایی پرسشنامه ، ازنظر استاد راهنما و دیگر اساتید گردشگری استفاده شد و جهت سنجش پایایی از آلفای کرونباخ که ۰/۸۶ به دست آمد، لذا پرسشنامه پنج گزینه ای لیکرت تایید شد. تجزیه وتحلیل در دو سطح توصیفی و استنباطی و با استفاده از آمارهای فراوانی، انحراف معیار، تحلیل واریانس، T رگرسیون انجام گرفته است. یافته های پژوهش نشان داد میانگین نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساخت های گردشگری ازنظر کارشناسان ۲/۷۳ میباشد. ازآنجایی که t محاسبه شده از t جدول بزرگتر است، بنابراین نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری ازنظر کارشناسان، بیشتر از سطح متوسط ارزیابی شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSHCONF15_045 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1430224/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ستوده علم باز، وحید،1400،نقش مدیریت اجرائی فرهنگی- اجتماعی در توسعه زیرساختهای گردشگری،پانزدهمین کنفرانس ملی شهرسازی، عمران جغرافیا و محیط زیست،شیروان،https://civilica.com/doc/1430224
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، ستوده علم باز، وحید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1400، ستوده علم باز؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- دستورالعمل طراحی و اجرای دیوارهای ساخته شده از بلوک های بتن هوادار اتوکلاو شده (AAC)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.