تهیه یک کد کامپیوتری برای طراحی کمپرسور طراحی با روش خطی میانی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی محاسبات نرم و فن آوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: NCSCIT02_168
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1563
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشترگروه کامپیوتر
چکیده
اولین گام در فرآیند طراحی کمپرسور طراحی مقدماتی می باشد. ارایه پارامترهای طراحی و تصویری اولیه بر مبنای ورودی های مشخص در مدت زمانی کوتاه از الزامات روش های طراحی توسعه یافته برای این فاز می باشند. لذا در این فاز معمولا از تئوری های ساده که از نقطه نظر محاسباتی سریع هستند جهت طراحی معکوس استفاده می شود. یکی از روش هایی که در طراحی مقدماتی آیرودینامیکی استفاده می شود روش تعادل شعاعی می باشد. در این مقاله ابتدا این روش به اختصار تشریح شده است. سپس دو روش گردابی آزاد و گردابی اجباری که خود مدلی ساده شده از روش تعادل شعاعی می باشند ارایه گریده اند. در همین راستا اقدام به طراحی یک کمپرسور با پارامترهای ورودی مشخص بر مبنای دوروش گردابی آزاد و اجباری شده است. بدین منظور ابتدا کمپرسور به صورت یک بعدی طراحی شده، آنگاه به کمک روش های گردابی آزاد و اجباری شکل سه بعدی پره تعیین شده است. طراحی برای دو حالت با نسبت فشار طبقه متفاوت انجام گرفته و مقایسه ای بین دو روش صورت گرفته است.کلیدواژه ها
کد کامپیوتری، طراحی 3 بعدی ،کمپرسور، توربو ماشینمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.