پالینوبایو استراتیگرافی و پالئو بیوژئوگرافی رسوبات اردویسین جنوب غرب شاهرود

  • سال انتشار: 1378
  • محل انتشار: سومین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SGSI03_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1486
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد قویدل سیوکی

مدیریت اکتشاف و تولید شرکت ملی نفت ایران

سیدابوالفضل حسینی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد زمین شناسی دانشگاه تهران

چکیده

در این مقاله ، بیواستراتیگرافی آکریتارش های مربوط به رسوبات اردویسین شمال روستای دهملا واقع در جنوب غرب شاهرود مورد بحث قرار می گیرد. ضخامت رسوبات مورد مطالعه 530 متر می باشد و لیتولوژی آن شامل شیل های تیره همراه با سیلتستون های میکادار و لایه های بین چینه ای ماسه سنگ است که از پایین به طور هم شیب و با دگر شیبی فرسایشی روی سازند میلا و از بالا در زیر سازند خوش ییلاق قرار می گیرد. از این سکانس تعداد 93 نمونه تهیه گردید. رویهمرفته تعداد 72 نمونه از رخساره های رسوبی شیلی در آزمایشگاه پالینولوژی گروه زمین شناسی دانشگاه دانشگاه تهران تجزیه شیمیایی شد. اغلب نمونه ها حاوی آکریتارش فراوان بوده که در حد جنس و گونه شناسایی گردید. رویهمرفته تعداد 70 گونه آکریتارش (35 جنس) شناسایی گردید که انتشار جینه شناسی آنها در شکل پیوست آمده است . بر مبنای انتشار چینه شناسی آکریتارش ها، 9 بیوزون در رسوبات مورد مطالعه مشخص گردید .

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.