تاثیر مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) درارتقاء مدیریت ایمنی پروژه های بلند مرتبه سازی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS04_1021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1666
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه پیام نور، تهران- ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- مدیریت ساخت، موسسه آموزش عالی نبی اکرم
چکیده
فعالیت های ساختمانی و عمرانی یکی از پرحادثه ترین فعالیت های است که در اغلب کشورهای جهان در صدر فعالیت های پرمخاطره قرارگرفته است. از این رو با کاهش صدمات و تلفات نیروی انسانی در کارگاه های ساختمانی و همچنین کاهش آسیب های زیست محیطی، می توان هم با کاهش هزینه های جاری پروژه و هم با بهبود مدیریت زمان ناشی از پروژه بدون مخاطره از سود بهره برداری زود هنگام از پروژه بهره برد. هدف از این تحقیق ارزیابی نقش مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM) به منظور ارتقاء مدیریت ایمنی پروژه های بلند مرتبه سازی بوده است. برای انجام تحقیق حاضر از نرم افزارspss استفاده شده، همچنین برای تحلیل پرسشنامه ها از روش دلفی و تایید و رد فرضیه ها از روش رگرسیون خطی استفاده گردیده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد، عوامل آگاهی کافی مدیران پروژه از ایمنی کارگاه، مسئولیت پذیری مدیران پروژه در قبال ایمنی کارکنان، در دسترس قرار دادن اطلاعات مورد نیاز جهت ایمنی کارکنان، کوشش مدیران جهت ارتقاء سطح ایمنی بیشترین نقش و عوامل راهنمایی کارکنان جدید از نظر ایمنی، اتخاذ تصمیمات مناسب جهت ایمن سازی کارگاه و صلاحیت سرپرست ایمنی کمترین نقش را درمدیریت ایمنی پروژه های بلند مرتبه سازی کلانشهر تبریز با استفاده از (BIM) داشته اند.کلیدواژه ها
مدیریت ایمنی، مدلسازی اطلاعات ساختمان (BIM)، پروژه های بلند مرتبه سازیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.