بررسی استقرار مدیریت جامع کیفیت در ساخت ساز شهری نمونه موردی: شهر تهران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCACS04_0338
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 187
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد علیدوستی

دانشجو کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال،

محمدرضا فرزاد بهتاش

دکترای تخصصی شهرسازی؛ استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال،

چکیده

مدیریت جامع کیفیت ابزاری است، که مدیریت با استقرار آن علاوه بر تضمین کیفیت خدمات و یا کالاهای تولیدی میتواند با کسب رضایت مشتری سازمانی پویا را با بهبود مستمر ایجاد کند، با توجه به اهمیت کیفیت ساخت و ساز و مشکلات آن در کشور و به منظور ارائه پیشنهادی در جهت تضمین کیفیت ساختمان های ساخته شده؛ در این مقاله استقرار این مدیریت در ساخت و ساز کشورمان با وضعیت موجود بررسی گردیده است؛ استفاده از نظرسنجی و نیز تحقیقات علمی و پژوهشی و نیز مطالعات کتابخانه ای و یافتن مزایای استقرار این مدیریت جامع در این مقاله نشان داده می شود و همچنین الزاماتی که باید در استقرار این مدیریت بکار گرفته شود بیان می گردد. اهمیت اجزا و نیز گروههای دخیل در ساخت و ساز به دقت بررسی شده و نقش هر کدام در ساخت و ساز با کیفیت، مشخص و روشن خواهد شد؛ در این مقاله نحوه استقرار مدیریت کیفیت جامع در ساخت و ساز های شهری مورد بررسی قرار میگیرد؛ پژوهش حاضر از نظر نوع کاربردی بوده و در عین حال یک پژوهش مروری است و از نظر روش تحقیق تحلیلی-توصیفی می باشد. اطلاعات مورد نیاز در مبانی نظری با استفاده از مطالعات کتابخانه ای، بازدیدهای میدانی، بررسی اسناد و برآوردهای مربوطه جمع آوری گردیده است و در آخر با توجه نتایج حاصله و بر اساس اولویت بندی صحیح؛ عوامل تاثیر گذار در استقرار مدیریت جامع کیفیت و نیز تاثیر آن بر ساخت و ساز شناسایی و معرفی میگردند.

کلیدواژه ها

مدیریت جامع کیفیت ساخت و ساز شهری تضمین کیفیت عمر مفید ساختمان مشتری مداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.