بهره گیری از مصالح بوم آورد به منظور حفظ و تداوم ارزش های معماری بومی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCACS04_0260
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 315
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غزاله کاویانی باغبادرانی

کارشناسی ارشد معماری، ایران،

چکیده

در معماری بومی، استفاده از امکانات محیطی و هماهنگی با طبیعت نمایان است. به کارگیری فنون محلی و استفاده از مصالح بوم آورد، اغلب فرایندی نسبتا ساده داشته و به راحتی بخشی از نیازهای عملکردی ساکنان را برآورده می کرده است. در معماری امروز نیز اهمیت معماری بومی در طراحی بسیار قابل توجه است و استفاده از مصالح بومی، می تواند کمک بسیاری به حفظ و تداوم ارزش های معماری بومی کند. با توجه به اهمیت ذکر شده، هدف از این مقاله بازشناخت ارزش های معماری بومی و مصالح بوم آورد می باشد. این مقاله با روش توصیفی و مطالعات کتابخانه ای انجام گرفته است. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که بهره گیری از مصالح بومی در طراحی معماری، منجر به حفظ هویت معماری بومی و همچنین پایداری یک ساختمان می شود.

کلیدواژه ها

معماری بومی، مصالح بوم آورد، ارزش های معماری بومی، معماری ایرانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.