ارزیابی مهم ترین معیارهای موثر بر نحوه عملکرد و مدیریت بر ذینفعان در پروژه های مشارکت عمومی و خصوصی صنعت ساختمان
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
- کد COI اختصاصی: ICCACS04_0227
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 313
نویسندگان
چکیده
با توجه به اینکه در پروژه های مشارکت عمرانی توجه به چگونگی عملکرد و مدیریت بر ذینفعان پروژه از ابعاد مختلف دارای اهمیت خاصی است، بدین منظور ابتدا اقدام به جمع آوری داده ها شد که شامل ۳ معیار مدیریت، کیفیت و رفتاری با ۱۳ زیرمعیار می باشند. داده ها بر اساس نظرات کارشناسان خبره و بر پایه تحلیل زوجی زیرمعیارها صورت گرفت. برای مدلسازی چندمعیاره هدف پژوهش نیز از روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) استفاده شد. همچنین از آزمون همبستگی پیرسون برای بررسی ارتباط معیارها و از آزمون تحلیل عاملی مولفه های اصلی برای تحلیل حساسیت زیرمعیارها استفاده شد. نتایج مدل (AHP) نشان داد در معیار مدیریت: عملکرد ذینفعان در مدیریت هزینه دستمزد و حقوق با وزن ۰.۴۸۶، در معیار کیفیت: رضایت ذینفعان از کیفیت رعایت استانداردها و مشخصات فنی پروژه با وزن ۰.۳۵۲ و در معیار رفتاری: میزان آموزش کافی ذینفعان با وزن ۰.۳۳۳ بیشترین وزن را دارند. نتایج آزمون همبستگی نشان داد هر سه متغیر مدیریت، کیفیت و رفتاری در سطح اطمینان ۹۵ درصد با یکدیگر ارتباط معنی دار دارند. همچنین نتایج تحلیل عاملی نشان داد. سه متغیر: ۱- عملکرد ذینفعان در مدیریت هزینه دستمزد و حقوق ۲- عملکرد ذینفعان در مدیریت هزینه تهیه مصالح و تجهیزات ۳- رضایت ذینفعان از کیفیت رعایت استانداردها و مشخصات فنی پروژه بیشترین حساسیت را بر نحوه عملکرد و مدیریت بر ذینفعان در پروژه های مشارکت عمومی و خصوصی صنعت ساختمان دارند.کلیدواژه ها
مدیریت بر ذینفعان، کیفیت پروژه، آزمون همبستگی، مدل (AHP)مقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.