سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: MIMCONFE01_009
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 98
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله یکپارچه سازی برنامه ریزی تولید، نگهداری-تعمیرات و کنترل کیفیت برای سیستم چند جزئی
چکیده مقاله:
برنامه ریزی موجودی، پایش آماری فرایند، نگهداری-تعمیرات سه موضوع مهم در بهینه سازی فرایندهای تولیدی هستند که یکپارچه سازی توام آن ها موجب کاهش هزینه های تولیدکننده می شود. در اغلب مطالعات، سیستم های تولیدی به صورت تک جزئی درنظرگرفته شده اند، این درحالی است که امروزه تجهیزات تولیدی از مجموعه ای از اجزاء تشکیل شده اند. اجزای تشکیل دهنده سیستم می توانند به صورت ترکیبی از اتصالات پایه ای مانند سری، موازی، سری-موازی، موازی-سری و غیره در کنار یکدیگر قرار گیرند. بسیاری از نویسندگان برای سهولت در محاسبات تنها یک نوع از این اتصالات را در نظر می گیرند. همچنین در این مطالعه به منظور واقعی تر کردن مدل، اجزای سیستم تولید با ساختار پیچیده در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. سیستم تولیدی مورد بررسی یک نوع محصول را با نرخ تولید ثابت تولید می کند که برای پایش مشخصه کیفی مورد نظر از کنترل چارت استفاده می شود. از سوی دیگر اجزای سیستم در طول زمان زوال می یابند که این موضوع باعث خرابی سیستم می شود. در پایان چرخه تولید، برای بازیابی سیستم به حالت اولیه اقدامات نگهداری-تعمیرات متناسب با شرایط جزء مورد نظر انجام می شود. هدف این مدل کمینه کردن کل هزینه های تولید یک سیستم چندجزئی با ساختار پیچیده با در نظر گرفتن معیار اهمیت اجزاء است. در نهایت به منظور ارزیابی مدل پیشنهادی یک مطالعه مقایسه ای انجام می شود که نتایج و تحلیل های انجام شده حاکی از کارآمدن بودن مدل ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MIMCONFE01_009 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1426879/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلماس نیا، علی و خراسانی، فاطمه،1400،یکپارچه سازی برنامه ریزی تولید، نگهداری-تعمیرات و کنترل کیفیت برای سیستم چند جزئی،اولین کنفرانس بین المللی مکانیک، صنایع، ساخت و مواد،https://civilica.com/doc/1426879
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، سلماس نیا، علی؛ فاطمه خراسانی)
برای بار دوم به بعد: (1400، سلماس نیا؛ خراسانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تجزیه و تحلیل امنیت پردازش ابری چالش ها و راه حل ها
- بررسی تاثیر گردابه ها و ضرایب ایرودینامیکی بر نسبت سرعت نوک توربین ساونیوس
- یادگیری عمیق برای دستگاه ها و خدمات مصرفی فرا تر از مرز های یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتر
- کاربردهای هوش مصنوعی در تعاملات ایمن انسان و ربات
- حفاظت از حریم خصوصی با استفاده از سیستم های شناسایی بیومتریک مبتنی بر محاسبات امن چند بخشی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- بررسی رویکرد جهانی صنعت خودرو بر اساس مصرف سوخت و آلایندگی (درس هایی برای صنعت خودرو ایران)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.