سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: BCBCN05_067
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 143
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنتز نانوصفحات اکسید گرافن به روش هامرز اصلاح شده و بررسی کاربرد های آن در زیست پزشکی
چکیده مقاله:
گرافن مشتق دوبعدی گرافیت است. نانومواد گرافنی خواص و کاربرد های بسیار مهمی در زمینه های زیست پزشکی دارند. یکی از این مواد اکسید گرافن است که حالت اکسید شده ی گرافن می باشد و ساختار پیچیده ای دارد ،در سطح آن گروه های عاملی اکسیژن دار مانند: اپوکسی، هیدروکسیل، کربوکسیلیک و کربونیلدیده می شوند که به آن ها قابلیت اتصال به مولکول های زیستی شامل:DNA،RNA و پروتئین را می دهند.این اتصال بین گروه های عاملی سطح و مولکول های زیستی،اکسید گرافن را به عنوان یکی از پرکاربردترین مواد در زمینه های مختلف زیست فناوری مطرح میکند.همچنین اکسید گرافن دارای ماهیت آمفی پاتیک است و سطح بسیار مناسبی دارد که علاوه بر اینکه یک حامل نرم و انعطاف پذیر محسوب می شود زیست سازگاری بالا و سمیت سلولی کمی را منجر می شود.در این تحقیق اکسید گرافن با روش هامرز بهبود یافته سنتز شد و با انجام آزمون پراش اشعه ایکس و طیف سنجی رامان ماهیت اکسید گرافن سنتز شده مورد بررسی قرار گرفت همچنین کاربرد های آن در زیست پزشکی بیان شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا BCBCN05_067 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1426056/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکرمی، مهرداد و دهنوی، سیدمحسن،1400،سنتز نانوصفحات اکسید گرافن به روش هامرز اصلاح شده و بررسی کاربرد های آن در زیست پزشکی،پنجمین کنفرانس ملی نوآوری و فناوری علوم زیستی، شیمی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/1426056
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، اکرمی، مهرداد؛ سیدمحسن دهنوی)
برای بار دوم به بعد: (1400، اکرمی؛ دهنوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه روش تدریس مادام العمر و نقش آن در سرمایه اجتماعی دانش آموزان دوره متوسطه در درس ادبیات فارسی
- نقش زبان فارسی برآموزش مهارت های زندگی در سلامت روان دانش آموزان دبیرستان های شهرستان دلفان
- بررسی اثر بخشی اختلالات مرزی ، پارانویا و وسواس فکری عملی نوجوانان در سه خانواده استبدادی ، قانون مدار و سهل گیر
- بررسی میزان مسئولیت پذیری و جامعه پذیری با سرمایه روانشناختی در حیطه خانواده و جامعه بین دانش آموزان دخترو پسر مدارس دولتی و غیر دولتی
- بررسی عوامل موثر بر کارآمدی ، ناکارآمدی معلم در فضای مجازی مطالعه موردی معلمان شهرستان دلفان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- پیاده سازی شبیه ساز کنترل مبتنی بر داده ترانسفورماتور جامع هوشمند
- شناسایی استانداردهای مورد نیاز جهت ارتقای سیستم کنترل و پایش واحدهای گازی جهت پیوست در اسناد مناقصات
- امکان سنجی استفاده از مجازی سازی (همزاد دیجیتال) در صنعت برق
- آینده پژوهی تکنولوژی بلاک چین (زنجیره بلوکی) در صنعت برق
- مبانی فناوری نور و روشنایی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.