سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: EMGBC05_052
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 267
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی استحصال مس از کانسار تپه سیاه به روش لیچینگ همزنی
چکیده مقاله:
کانسار مس اکسیدی تپه سیاه در شهرستان ساوه از توابع استان مرکزی واقع شده است. در این تحقیق قابلیت لیچینگ همزنی این کانسار مورد بررسی قرار گرفت و تاثیر پارامترهای کلیدی بر انحلال مس نظیر درصد جامد، دانه بندی، زمان و مصرف اسید بررسی شدند. پارامترهای ثابت در این پژوهش سرعت همزنی ۱۴۰ دور بر دقیقه، دمای محیط و مقدارpH= ۲ بودند. با توجه به نتایج آنالیزشیمیایی عیار مس در این کانسار ۱/۸۱ درصد بود. برای بررسی میزان انحلال در دو دانه بندیهای ۱۰میلیمتر و ۳۰۰ میکرون به ترتیب در درصدجامد ۳۴ و ۳۰ آزمایشهای سینتیکی انجام شد. در دانه بندی ۱۰ میلیمتر و ۳۰۰ میکرون پس از زمان ۲۷۰ دقیقه به ترتیب مقدار غلظت مس ۴/۴۶ ، ۵/۶۳ گرم بر لیتر و بازیابی ۷۲/۱۸ ، ۸۶ /۳۲ درصد بدست آمد که نشان میدهد با کاهش اندازه ذرات و درصد جامد میزان بازیابی مس افزایش می یابد. با توجه به نتایج در دانه بندی ۳۰۰ میکرون بعد از زمان ۱۸۰ دقیقه تغییر محسوسی در بازیابی مس صورت نگرفته است که از دلایل آن میتوان به کامل شدن فرایند مصرف اسیدو رسوب مس درون پالپ اشاره کرد. مقدار مصرف اسید برای کانسنگ با دانه بندی ۱۰ میلیمتر و ۳۰۰ میکرون پس از ۲۷۰ دقیقه به ترتیب ۱۴۷/۹۵ و ۱۹۰/۶۲ کیلوگرم بر تن بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EMGBC05_052 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1425986/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:چگینی، مصطفی و مهدوی حسب، سجاد،1400،بررسی استحصال مس از کانسار تپه سیاه به روش لیچینگ همزنی،پنجمین کنفرانس بین المللی توسعه فناوری مهندسی مواد، معدن و زمین شناسی،تهران،https://civilica.com/doc/1425986
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، چگینی، مصطفی؛ سجاد مهدوی حسب)
برای بار دوم به بعد: (1400، چگینی؛ مهدوی حسب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- آشکارسازی آلتراسیونهای عنصر مس با استفاده از تصاویر لندست ۸ در منطقه نگیسان، کرمان
- تفکیک آنومالیهای ژئوشیمیایی با استفاده از روشهای فرکتال عیار-مساحت و آمار کلاسیک در منطقه قره چمن، آذربایجان شرقی
- بررسی تاثیر اضطراب و افسردگی بر مولفه های کیفیت خواب کارگران معدن زیرزمینی سرب و روی انگوران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- آینده پژوهی توسعه خودروهای برقی و آثار آن بر صنایع معدنی
- بررسی و تحلیل تصدی گری دولت در معادن ایران
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۳۳ . بخش صنعت، معدن و پتروشیمی)
- ارزیابی عملکرد سامانه های الکترونیکی و الزامات هوشمندسازی بخش معدن و صنایع معدنی ایران
- ضرورت اصلاح نظام حقوق دولتی معادن در ایران
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.