باززنده سازی و طراحی منظر کالبدی با تاکید بر پیاده مداری (نمونه موردی: خیابان حافظ خرم آباد)

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی وهشتمین همایش ملی معماری،مرمت شهرسازی ومحیط زیست پایدار
  • کد COI اختصاصی: ARUES08_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 250
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاوه بحیرایی

کارشناس، معماری و کارشناس امور شهرسازی شهرداری نهاوند

چکیده

پیاده راه ها یا مسیرهای پیاده برای تبدیل فضاهای سکونتگاهی به مکان های امن و لذت بخش برای پیاده روی اختصاص داده شده اند. محورهای پیاده از طریق اتصال مقاصد مهم، تقویت عملکرد فضاهای عمومی با افزایش امکان حضور و مکث پیاده ها و همچنین حرکت سیستماتیک پیاده به وسیله یک شبکه موجب حضورپذیری، پویایی و سرزندگی بافت، خصوصا بافتهای تاریخی میگردد که موجب تجدید حیات و احیاء بافت از طریق رونق اقتصادی، حفظ و تقویت سرمایه های کالبدی و اجتماعی، رونق گردشگری، تقویت مسائل فرهنگی، زیست محیطی و جزء آن میگردد و در مجموع کیفیت فضاهای شهری را ارتقاء میدهد. .تجزیه و تحلیل گردید و با استفاده از نرم افزارهای Sketchup، Autocad این نتیجه اتخاذ گردید که با ایجاد مسیر پیاده مدار در جهت تقویت بنیان های اجتماعی و فرهنگی شهر گام اساسی برداشته می شود و شور و سرزندگی به فضای شهری باز گردانده می شود.

کلیدواژه ها

باززنده سازی / پیاده مداری /خیابان حافظ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.