نحوه بکارگیری الگوریتم مک برای مشهای colocated

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی عمران توسعه
  • کد COI اختصاصی: OMRANTOSEE01_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1011
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عالیه مبارکی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه صنعتی شاهرود)

رامین امینی

عضوهیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود)

چکیده

معادلات حاکم بر جریان سیال توسط شیوه های عددی متعددی قابل حل است . اساس تمام این معادلات ، پیوستگی و ممنتوم می باشندکه به حل معادلات ناویه استوکس منجر می گردند . جهت تخمین مقادیر سرعت ، روشهایی همچون مش جابجا شده 3 و مش هم مکان 4 وجود دارد. در روش مش درجا مولفه های سرعت در سطح سلول ذخیره میشوند و مولفه های اسکالر دیگر چون فشار در مرکز گره ذخیره می گردند . درروش مش هم مکان ، تمام مولفه ها در مرکز سلول قرار می گیرند . روش کار بدین صورت است که معادلات پیوستگی ، مومنتم در جهتX,Yنوشته شده ، سپس این معادلات گسسته می شوند و با جای گذاری در معادله پیوستگی ، به رابطه ای می رسیم که فشار هرنقطه به فشا ر نقاط همسایه مربوط می شود . دراین تحقیق در یک کانال دو بعدی مش بندی انجام شده است . تعداد مشها درجهتX 30 و درجهت عمود 10 مش میباشد

کلیدواژه ها

کلیدی: الگوریتم مک ، مش هم مکان ، مش درجا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.