نقش کار آمدی مجتمع های ایستکاهی مترو در بهبود کیفیت زندگی شهری با تاکید بر توسعه پایدار
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی عمران توسعه
- کد COI اختصاصی: OMRANTOSEE01_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1492
نویسندگان
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد معماری فناوری ، دانشگاه علم و صنعت ایران
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد معماری پایدار ، دانشگاه علم و صنعت ایران
چکیده
با توجه به رشد سرسام آور جمعیت،توسعه شهرها ،افزایش ترافیک و نیز متعاقب آن افزایش هزینه های اقتصادی،اجتماعی و زیست محیطی ، نیازبه راه حلی برای رفع معضلات فوق احساس می شود.در این میان مترو یا توسعه حمل و نقل زیرزمینی به عنوان یکی از وسایل حمل و نقل عمومی ، در حل مشکلات کمک بسیاری به بشر کرده است. با توجه به مزیت های استفاده ازمترو مانند سرعت ، قیمت مناسب ، آسایش ، امنیت و ... پتانسیل ویژه ایدر ایستگاههای مترو به منظور خلق مجتمع های چند منظوره تجاری،اداری،تفریحی،فرهنگی و....ایجاد شده است که بهره گیری مناسب از این قابلیتها و فرصتها زمینه ساز توسعه ی پایدار است. شایان ذکر است که مزیت اصلی ایجاد و توسعه این مجتمع های ایستگاهی افزایش مطلوبیت استفاده از مترو است که به کاهش سفرهای درون شهری و در نتیجه پاکی محیط زیست،کاهش هزینه هاو همچنین درآمدزایی منجر می شود.چراکه در این صورت ایستگاهمتروبه عنوان مقصد حرکت نیز ایفای نقش میکند. این نوشته از گونه پژوهش استدلال – منطقی است که روش پژوهش در آن ، بهره گیری از تعقل برای تبیین روابط و درک اجزاء یک سامانه ذهنی است. هدف این پژوهش، بررسی توان بالقوه مجتمع های ایستگاهی در رفع مشکلات زندگی شهری است وفرضیه آن این است که این مجتمع های ایستگاهی می توانند راه حلی برای رفع مشکلات اقتصادی ،اجتماعی و زیست محیطی باشند. چرا که توان بهبود کیفیت زندگی شهری را دارا می باشند.کلیدواژه ها
مترو ،ایستگاه های مترو،توسعه پایدار، مجتمع های ایستگاهی،اقتصاد،اجتماع،محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.