پیش بینی مهاجرت پیچانرودی به کمک روابط تجربی (مطالعه موردی بازه ای از رودخانه کارون)
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی عمران توسعه
- کد COI اختصاصی: OMRANTOSEE01_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1132
نویسندگان
دانش آموخته مهندسی عمران، گرایش آب، دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
پیچانرود ها در شکل ظاهری ترکیبی از سری پیچ های متوالی است که توسط مسیر های مستقیم و کوتاه به یکدیگرمتصل می گردند. بواسطه شیب کم، پتانسیل حمل رسوب در این نوع از رودخانه ها کم بوده و بار رسوبی در ایننوع رودخانه ها عموما متشکل از مواد ریز دانه می باشد. از این رو روند تغییرات در آن ها تدریجی و مشخص بوده و رودخانه ها نسبتاً پایدار می باشند. به منظور تخمین میزان پیش بینی این نوع از رودخانه ها روابط تجربی متعددیاز سوی محققین مختلف ارائه شده است. در این مقاله به بررسی اعتبار روابط های تجربی هوک ( 1980 )، برایس 1982 )، نانسون ( 1983 ) و ادگارد ( 1987 ) در رودخانه ی کارون و بازه ی سید شریف حد فاصل سال های 1375 الی )1381 پرداخته شده است. در نهایت نتایج حاصل از روابط تجربی با مقدار متوسط مهاجرت رودخانه کارون در بازه ی سید شریف مقایسه شده است. نتایج نشان می دهد که نتایج روش های ادگارد ( 1987 ) و برایس ( 1982 ) دارای درصد خطای کمتری در پیش بینی مهاجرت رودخانه ای می باشدکلیدواژه ها
مهاجرت رودخانه ای، پیچانرود، روش های تجربی پیش بینی مهاجرتمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.