مطالعه تطبیقی برنامه درسی شیمی ایران و ترکیه در دوره ی متوسطه دوم
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: سومین همایش ملی آموزش شیمی
- کد COI اختصاصی: CHEMCONF03_037
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 627
نویسندگان
دانشجوی، کارشناسی ارشد آموزش شیمی، مرکز آموزش عالی شهید شرافت ،دانشگاه فرهنگیان، تهران، ایران
استاد یار گروه شیمی، دانشگاه فرهنگیان، تهران، ایران
چکیده
مطالعه تطبیقی روش برای بررسی پدیده ها در کنار هم به منظور یافتن نقاط افتراق و تشابه آنها و در نهایت تجزیه و تحلیل داده ها می پردازد. بر این اساس در این مقاله سعی شده که برنامه درسی شیمی دو کشور ایران و ترکیه در زمینه های متعدد (فلسفه-اهداف- محتوا- یاددهی-یادگیری -ارزشیابی) مورد بررسی قرار گیرد.هر دو کشور ایران و ترکیه قسمت اهداف و روش یاددهی مشابه یکدیگر و معلمان از روش سخنرانی استفاده میکنند .در کشور ترکیه تنوع مطالب بسیار است وتدوین کتاب ها به سمت دانش آموز محور سوق داده شده است.ایران نیز سعی دارد با گنجاندن گنجاندن برخی مفاهیم،شیمی را در زندگی من ملموس تر کندو دانش آموزان بعد از پایان تحصیلات اطلاعات بیشتری نسبت به دانش آموزان اکثر کشور های جهان در شاخه شیمی داشته باشند.کلیدواژه ها
مطالعه تطبیقی، ایران،ترکیه ،برنامه درسی، آموزش شیمیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.