مقایسه روش های همه پخشی اطلاعات در شبکه های بین خودرویی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: دومین همایش سراسری فناوری اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: NCICT02_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1755
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، گروه کامپیوتر، اراک- ایران
دانشکده فنی و مهندسی، گروه کامپیوتر، دانشگاه پیام نور مرکز ملایر
مرکز مطالعات ملی جهانی شدن
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، گروه کامپیوتر، اراک- ایران
چکیده
امروزه شبکه های بدون ساختار خودروهاVehicular Adhoc Network از اهمیت بالایی برخوردار هستند به طوری که جنبه های مختلف این شبکه ها موضوع بسیاری از تحقیقات می باشد.در این شبکه ها خودروها اطلاعات مختلفی مانند اطلاعات مربوط به وضعیت خود و جاده، موقعیت های خطرناک، اطلاعات تبلیغی و... را در قالب پیام با استفاده از تکنولوژی بی سیم بین یکدیگر ردوبدل میسازند. رانندگان با پردازش و تفس یر ایناطلاعات، از وضعیت موجود مطلع شده و تصمیم گیری های بهتری در پیشگیری از حوادث ، تغییر مسیرها و... مینمایند.از این رو همه پخشی برای انتشار این اطلاعات از کاربردهای مطرح در این شبکه ها میباشد. روش های همه پخشی در شبکه های بین خودرویی به دو دسته روش های مبتنی بر فاصله و روش های مبتنی بر اطلاعات همسایگان تقسیم میشوند. ما این روشها را از لحاظ سربار، زمان همه پخشی، پیچیدگی و هزینه پیاده سازیمقایسه میکنیمکلیدواژه ها
شبکه های بین خودرویی، روش های مبتنی بر فاصله، روش های مبتنی بر اطلاعات همسایگان، سربار، زمان همه پخشی، پیچیدگی، هزینه، شکاف ارتباطیمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.