طراحی گیت منطقی وارونگر و واحد حافظه نوری با تکنیک کدگذاری فرکانسی و با استفاده از پدیده پارامتریک رامان در ریزنوسانگرهای حلقه ای سیلیکونی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین همایش سراسری فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: NCICT02_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1680
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا صالحی

دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی شیراز

ابراهیم عبیری

استادیار دانشگاه صنعتی شیراز

مجتبی شهرکی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شیراز

چکیده

دراینم قاله با استفاده از پدیده پارامتریک رامان درریزنوسانگرهای حلقه ای سیلیکونی گیت وارونگر کاملا نوری با تکنیک کدگذاری فرکانسی طراحی شدها ست همچنین با استفاده از دو گیت وارونگر که بصورت متوالی بهم متصل شده اند یک حافظه کاملا نوری ارایه شده است که امکان بازنشانی حافظه نیز درآن وجود دارد استفاده از تکنیک کدگذاری فرکانسی وابستگی عملکرد گیت منطقی به تلفات موجبر را حذف نموده است همچنین با توجه به کم بودن طول مورد نیاز برای مشاهده پدیده پارامتریک رامان درریزنوسانگرهای حلقه ای سیلیکونی امکان کاهش ابعاد تراشه به مقادیر کمتر فراهم شده است با توجه به زیاد بودن سرعت انتقال اطلاعات نوری درمقایسه با اطلاعات الکترونیکی سرعت عملکرد این حافظه ها بسیار بیشتر از حافظه های الکترونیکی خواهد بود.

کلیدواژه ها

حافظه کاملا نوری، تکنیک کدگذاری فرکانسی، پدیده پارامتریک رامان، سیلیکون، ریزنوسانگرحلقه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.