استفاده از تکنولوژی عامل متحرک درسیستمهای تشخیص نفوذ برای جلوگیری از حملات سیاه چاله درشبکه های متحرک

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ملی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: NCCIT01_072
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1837
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم فروغی نعمت الهی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان

فائقه نجف زاده مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد

مرضیه فروغی نعمت الهی

دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده

ماهیت متحرک شبکه های متحرک همراه با فقدان دسترسی آنها را دربرابر انواع حملات مستعد می کند یک حمله سیاه چاله به علت عملکرد آسانش درشبکه های متحرک بسیار اسان است بنابراین بسیار مهم است که بصورت کارا از این حملات جلوگیری شود درنتیجه یک روش موثر برای مقابله با حمله ای که برروی این شبکه ها رخ میدهد توسعه یک سیستم تشخیص نفوذ است سیستم تشخیص نفوذ یک راه مجاز برای شناخت کاربران غیرمجاز مهاجمان و اسیب پذیری هایی استکه می تواند عملکرد صحیح یک سیستم کامپیوتری را تحت تاثیر قرار دهند دراین مقاله یکی از سیستمهای تشخیص نفوذ طراحی شده برای شبکه های متحرک موردی بررسی شده و به منظور بهبود کارایی آن و رفع نقایص مطرح شده دراین سیستم پیشنهاد داده ایم که از عامل متحرک درآن استفاده شود.

کلیدواژه ها

سیستم تشخیص نفوذ، عامل متحرک، شبکه موردی متحرک، حمله سیاه چاله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.