برون سپاری محاسبات آگاه به بودجه با استفاده از الگوریتم ژنتیک

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم
  • کد COI اختصاصی: CSCG04_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 228
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر دوستیان کلاته نو

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر دانشگاه بجنورد

حمید فدیشه ای

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بجنورد

آزاده سلطانی

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه بجنورد

چکیده

در بین دستگاه های هوشمند، گوشی های هوشمند به دلیل کاربردهای فراوان در بسیاری از جنبه های زندگی مانند معاملات و بازار یابی، یادگیری، با زی کردن، جلسات و همایش ها و غیره، توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. به رغم محبوبیت فراوان، محدودیت هایی در گوشی های هوشمند از لحاظ باتری و توانایی در اجرای برخی برنامه های کاربردی وجود دارد که کاربران می توانند با برون سپاری محاسبات به ابر بر این محدودیت ها غلبه کنند. تکنولوژی محاسبات ابری سیار با ارائه کردن خدمات، کارایی و قابلیت استفاده از گوشی های هوشمند را افز ایش می دهد و گوشی های هوشمند باید تصمیم بگیرند کدام یک از بخش های برنامه کاربردی بر ای برون سپاری به سرورهای ابری مناسب هستند. تمرکز بیشتر پژوهش های صورت گرفته دراین حوزه بر روی بخش بندی وظایف به سرورهای ابری بوده است و توجه کافی به شرایط کاربر در آن لحظه نداشته اند. هر کاربر می تواند، شرایط متفاوتی نسبت به دیگر کاربران داشته باشد و منطقی نیست برای همه ی کاربران یک راه حل برون سپاری را ارائه کرد. در این مقاله، یک مدل برون سپاری چند بودجه ای پیشنهاد و از الگوریتم ژنتیک برای رسیدن به یک راه حل بهینه که بتواند با بودجه های کاربر هماهنگ باشد، استفاده شده است. روش پیشنهادی با استفاده از گراف های مختلف جریان کار مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج حاصل خبر از عملکرد خوب روش پیشنهادی براساس بودجه کاربر می دهد.

کلیدواژه ها

رایانش ابری سیار، برون سپاری محاسبات، کارایی انرژی، بودجه بندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.