کاربرد محاسبات ابری درکتابخانه های دیجیتال

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: کنفرانس ملی فناوری اطلاعات و جهاد اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: ITEC01_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 5017
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن یزدانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر

چکیده

پیشرفت روزافزون علم کامپیوتر باعث شده تا محققان این رشته در پی ایده هایی برای ارایه هرچه بهتر خدمات به کاربرها شوند محاسبات ابری برای این منظور پابه عرصه نهاد تا از طریق ان همه مردم از هر کجای جهان بتوانند از منابع محاسباتی ذخیره سازی و نرم افزارهابراحتی استفاده کنند محاسبات ابری بطور گسترده درشبکه های محاسباتی اینده در حال پیشرفت است و درزمینه ای مختلف تجاری کاربرد فراوانی داشته است و موجب شده است تا دیدگاه جدیدی در اشتراک گذاری منابع به وجود آید با به کاربردن محاسبات ابری درکتابخانه های دیجیتال م یتوان باعث افزیاش ظرفیت اشتراک گذار یاطلاعات و بهره وری منابع شد دراین مقاله ابتدا به مشکل توسعه کتابخانه پرداخته می شود سپس پیش زمینه ای درمورد مفاهیم محاسبات ابری مطرح خواهد شد همچنین مهمترین بخشهای اصلی دریک کتابخانه ابری که شامل سیستم معماری سیستم عامل و امنیت می باشد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کلیدواژه ها

محاسبات ابری، کتابخانه دیجیتال، معماری، سیستم عامل، امنیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.