پیشگیری، درمان و مراقبت در بیماری های حاد و مزمن

سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 158

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CHRC02_051

تاریخ نمایه سازی: 20 اسفند 1400

چکیده مقاله:

بیماری های مزمن درحال پیشرفت و گسترش بین تمام اقوام و طبقات اجتماعی مختلف هستند. بیماری های مزمن در حتی در کشور های پیشرفته نیز باعث بوجود آمدن هزینه ی های مالی زیادی شده است. در نتیجه وجود پیشگیری و مراقبت بر کاهش شیوع و گسترش این بیماری ها و کاهش هزینه ها تاثیر زیادی خواهد گذاشت.هدف از انجام مطالعه هدف ارزیابی تاثیر مراقبت و پیشگیری و درمان اولیه بر کاهش پیامدهای بیماری های مزمن است. همچنین این عوامل در کمتر کردن نشانه های بیماری های حاد تاثیر زیادی خواهند گذاشت.روش مطالعه در این بررسی از پایگاه هایی مانند PubMed، EMBASE، و Web of Science با کلید واژه های پیشگیری در بیماری های حاد، پیشگیری در بیماری های مزمن، مراقبت در بیماری های حاد، مراقبت در بیماری های مزمن، درمان در بیماری های حاد و درمان بیماری های مزمن استفاده شد و داده ها در فرآیند بیماری های حاد و مزمن استخراج شد ند.تجزیه و تحلیل و بحث درباره پژوهش های ارایه شده مدیریت و بررسی بیماری های مزمن اساسا با مدیریت بیماری های حاد متفاوت است، که علت آن می تواند عوامل خطری باشد که باعث ایجاد بیماری می شوند. در تمام مطالعات، شیوه ها از تاثیر پیشگیری و مراقبت آگاه بودند. این یافته ها از گسترش بالقوه پیشگیری در مراقبت های اولیه پشتیبانی می کند. کار آینده نیاز به بررسی فرصت های بالقوه برای پیشرفت مراقبت و پیشگیری برای بهبود پیامدهای بیماری مزمن در سایر محیط های مراقبت های بهداشتی با اقدامات استاندارد دارد. نتیجه گیری دیدگاهی جامع برای مدیریت بیماری های حاد و مزمن در مراقبت های سطح اول مورد نیاز است. نتایج نشان می دهد که پیشگیری ممکن است اقدامات مراقبت از بیماری های مزمن و حاد را بهبود بخشد. همچنین در بیماری های مزمن پشتیبانی و پیگیری طولانی مدت ممکن است مورد نیاز باشد. تغذیه نامناسب، مصرف تنباکو، عدم فعالیت فیزیکی و استرس مهم ترین دلایل ایجاد بیماری های مزمن هستند . افزایش سن باعث افزایش شیوع بیماری های مزمن می شود و همچنین باعث بدتر شدن و شدید تر شدن بیماری های حاد می شود. بیماری هایی مانند آرتریت و بیماری های عصبی مانند آلزایمر، با افزایش سن افزایش میابند و پیشرفت های علم پزشکی بدنبال افزایش طول عمر انسان بوده است.

نویسندگان

فاطمه صاحبکار فیض آبادی

دانشجوی کارشناسی رشته مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد زاهدان، دانشگاه آزاد اسلامی، زاهدان، ایران.

امیر ریگی

دانشجوی کارشناسی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد زاهدان، دانشگاه آزاد اسلامی، زاهدان، ایران