مدیریت هوشمند در حمل و نقل ITS

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: اولین همایش منطقه ای مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: JOUYBARIAUCIVIL01_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1446
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر محمودی

مسئول فنی شرکت مهندسی عماد ساز شمال

چکیده

حمل و نقل و ابزارهای مرتبط با آن یکی از رکن های اساسی برقراری ارتباط بین انسان ها و کشور های جهان در گذشته و آینده محسوب می شود. بدون برخورداری از زیرساخت های مناسب این مقوله ،امکان رویدادهای تجاری و اداری و حتی خانوادگی در دنیای مدرن امروزی تقریبا امکان پذیر نبوده و با توجه به رشد چشمگیر ارتباطات ملی و جهانی ، نیاز به زیرساخت ها و سیستم های مدرن حمل و نقل هر روزه بیشتر احساس میشود شود. برنامه ریزی دقیق و کارآمد در حمل ونقل و ترافیک و طراحی و ارزیابی الگوی به کارگیری سیستم های حمل و نقل هوشمند با رویکرد ارتقا ء ایمنی و کنترل و نظارت ترافیک همچون سامانه های ثبت تخلفات سرعت، نظارت تصویری در جاده ها، اطلاع رسانی توسط تابلوهای VMS و .... در هماهنگ ی با سایر اجزاء ITS و ارائه مجموعه ضوابط کاربردی کامل و مدرن در رابطه با نحوه تعیین موقعیت سیست مها و انتخاب فناوری متناسب با آن موقعیت است. به طوری که با رعایت این ضوابط در تعیین سیستم ها، افزایش کارایی حمل و نقل و ترافیک در زمینه های گوناگون، در قالب هزینه ای منطقی امکان پذیر شود و نیازهای گردانندگان و استفاده کنندگان سیستم را تأمین نماید. همچنین در سالهای اخیر و در جوامع پیشرفته، مهندسین حمل و نقل با متخصصین رشته های مخابرات و ارتباطات- الکترونیک- کامپیوتر و ... با بهر ه جویی از امکاناتی که امروزه به عنوان ره آوردهای IT » ، شناخته می شوند سیستم هوشمند حمل و نقل یا ITS را بوجود آورد هاند که زیر ساختی مطلوب و مناسب جهت تحقق و دست یابی به اهداف تعیین شده زیر را فراهم آورده است: -مدیریت و برنامه ریزی دقیق و کارآمد در حمل و نقل و ترافیک - استفاده بهینه از منابع موجود - کاهش صدمات و افزایش ایمنی و آرامش - کاهش مصرف انرژی و هزینه ها این اهداف همواره از مقاصد و مطلوب های برنام هریزان و متخصصین حمل و نقل و مهندسین ترافیک در استفاده از ITS برشمرده است.

کلیدواژه ها

سیستم حمل و نقل هوشمند ، تکنولوژی اطلاعات IT ، مدیریت حمل و نقل ، ترافیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.