سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: TAGHRIB01_026
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 112
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تقریب و وحدت امت اسلامی در آیات قرآن و سیره نبی مکرم اسلام (ص)
چکیده مقاله:
ابلاغ وحی الهی از سوی رسول الله ، از نخستین روز بر پایه توحید استوار بود . نبی مکرم اسلام (ص) با توجه به آیات قرآن کریم مسلمین را تحت لوای «امت واحده اسلامی » زیر بیرق توحید و اسلام جای داد و جامعه عرب جاهلی را با یکدیگر متحد ساخت . خداوند متعال نیز در آیات بسیاری از قرآن مسلمین را مخاطب خود قرار داده و آنان را به وحدت و چنگ زدن به « حبل الله» سفارش کرده است. این پژوهش با رسالت تعمق در مفاهیم قرآنی و سیره نبوی در راستای کنکاش ردپایی از وحدت به شیوه اسنادی و به روش توصیفی – تحلیلی انجام شده است . یافته های این پژوهش نشان می دهد که ضرورت ایجاد وحدت و تقریب بین مسلمین در دین مبین اسلام همواره مورد توجه و از دغدغه های پیامبر اکرم (ص) بر پایه آیات الهی بوده است که آیات قرآن کریم نیز بر این محور صحه می گذارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا TAGHRIB01_026 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1414762/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کهساری، حکیمه و رجبلو، حمیدرضا و کوهساریان، محمد و وزیری، سعید،1400،تقریب و وحدت امت اسلامی در آیات قرآن و سیره نبی مکرم اسلام (ص)،اولین همایش استانی دانشگاه فرهنگیان، تقریب مذاهب از نظر تا عمل،گنبد کاووس،https://civilica.com/doc/1414762
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، کهساری، حکیمه؛ حمیدرضا رجبلو و محمد کوهساریان و سعید وزیری)
برای بار دوم به بعد: (1400، کهساری؛ رجبلو و کوهساریان و وزیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تعلیم و تربیت و تقریب بین مذاهب اسلامی در پرتو قرآن کریم، سنت و بیانات مقام معظم رهبری
- تقریب مذاهب در سیره نظری وعملی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)
- گفتمان رضوی ; گفتمان تقریبی
- مسئولیت مدنی قضات از منظر حقوق و مذهب امامیه
- مبانی نظری تقریب مذاهب اسلامی با رویکردی به تقویت مبانی تقریب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.