نقش هوش مصنوعی در فرآیندهای مختلف تحقیقات بازاریابی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین همایش ملی اقتصاد، مدیریت و مهندسی مالی با تاکید بر تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها
  • کد COI اختصاصی: EMFECONF01_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 674
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی ملکی مین باش رزگاه

دانشیار گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اداری، دانشگاه سمنان

فاطمه حیدری بجستانی

دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته مدیریت بازرگانی، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اداری، دانشگاه سمنان

چکیده

عوامل هوش مصنوعی (AI) که توسط الگوریتمهای یادگیری ماشین (ML) هدایت میشوند، به سرعت دنیای تجارت را متحول میکنند و باعث افزایش علاقه محققان میشوند. در این مقاله، ما فرآیندهای مختلف تحقیقات بازاریابی را برای استفاده از هوش مصنوعی و روشهای یادگیری ماشین بررسی و فرا میخوانیم. ما استدلال میکنیم که یادگیری ماشین میتواند داده های مقیاس بزرگ و بدون ساختار را پردازش کند و عملکرد پیشبینی قوی را ارائه دهد. با توجه به مراحل شش گانه فرآیندتحقیقات بازاریابی، ما تعدادی ازاولویتهای تحقیق مانند گسترش روشهای هوش مصنوعی از جمله یادگیری ماشین را پیشنهاد میکنیم و استفاده از آنها را به عنوان اجزای اصلی در تحقیقات بازاریابی، استفاده ازآنها برای تجزیه و تحل یل توصیفی، استفاده از آنها برای ترسیم نقشه های خرید مشتری و توسعه قابلیتهای پشتیبانی تصمیم گیری و اتصال روشها به بینشهای انسانی و نظریه های بازاریابی را مورد بررسی قرار میدهیم.از طرفی رسانه های اجتماعی (SM) کانالهای مفیدی برای بازاریابان، مروجین کسب و کار و مصرفکنندگان هستند. برای دستیابی به درآمدهای مستمر و مشتریان فعالتر، بازیگران اصلی کسب و کار باید رفتار و ترجیحات خریداران را درک و تصمیم خرید خریداران را پیشبینی کنند. مرور ادبیات سیستماتیک می تواند اهمیت هوش مصنوعی (AI) را در بازاریابی برجسته کند و جهت تحقیقات آینده را ترسیم کند. مطالعه حاضر با هدف ارائه یک مرور جامع از تاثیر هوش مصنوعی در تحقیقات بازاریابی با استفاده از تحلیل چند مقاله، به بررسی ادبیات منتشر شده در این باره کمک میکند.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی، تحقیقات بازاریابی، یادگیری ماشین، رسانه های اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.