نقش GIT در ترسیم و بسط آلوگاریتم برای بررسی سریع ساختمان ها در مدیریت بحران ناشی از زلزله

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش مدیریت بحران در صنعت ساختمان، شریان های حیاتی و سازه های زیرزمینی
  • کد COI اختصاصی: CMCILFUS01_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1395
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر پوری رحیم

ریاست پژوهشکده پدافند غیرعامل دانشگاه جامع امام حسین (ع)

امیر محمود زاده

استادیار دانشکده عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، اصفهان

چکیده

هیچ زمینه علمی بدون پویائی پیشرفت نخواهد داشت. هر مقاله علمی باید با افزودن دیدگاه علمی جدیدی به محدوده مورد مطالعه خود پویایی را توجیح کند. سئوال اینجاست که چ گونه م ی توان فن آوری اطلاعات جغرافیائی GIT را با ادراک مهندس عمران و صنایع ترکیب کرد و چارچوب نمودار کاربردی را در مدیریت بحران ناشی از زلزله استخراج نمود؟ این مقاله یک درک جدید در زمینه آلوگاریتم بررسی سریع ساختمان های مورد طرح توسعه شهری معرفی می نماید. بافت قدیمی شهر باستانی اصفهان با توجه به مراحل بهبود بخشی تحت ضوابط یک برنامه کلی برای بررسی سریع که تابع راهکارهای مدیریت بحران می باشد انتخاب گشته است.هدف ابداع برنامه کلی جامع تری برای شهر اصفهان بر اساس شناسائی وضعیت جغرافیائی کل استان بوده است در این تحقیق فن آوری GIT و تحقیقات میدانی بر حسب مفاهیم FEMA ادغام شده اند تا یک راهکار علمی در تخمین آسیب پذیری سازه های مورد مطالعه، با توجه به اولویت پرداختن به آن ها ارائه گردد

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.