نقش آمادگی های رزمی در مقابله با جنگ هیبریدی دشمن ( با تاکید بر استراتژی هزار زخم)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: همایش تخصصی رصد تهدیدات نوین نظامی در گام دوم انقلاب اسلامی
- کد COI اختصاصی: MMTSIR01_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 880
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی مربی دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)
چکیده
حسرت غرب در از دست دادن نزدیک ترین متحد خود در منطقه غرب آسیا، به تلاش گسترده آنها برای بازگردانددن شرایط پیش از پیش از انقلاب اسلامی منجر شد. برای بازگشت به شرایط قبل کشور از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون رویکردهای مختلفی را در مواجه با ایران در پیش گرفته اند. ناکامی درمنان از رویکرد جنگ سخت نظیر حمله به طبس، جنگ عراق، حمله به هواپیمای مسافری ، راه اندازی جنگ نیابتی و نیز اخیرا تهدید به حمله نظامی و یا رویکرد جنگ نرم نظیر تبلیغات، جنگ روانی، سبب رد تا رویکرد سومی را در مواجه با ایران دنبال نمایند. رویکردی که از آن به عنوان جنگ ترکیبی یا هیبریدی یاد می رود. آمادگی رزمی در مقابله با این نوع تهدید در گرو اقدامات متعدد و راه کار موثر در حوزه های مختلف می باشد. پژوهش حاضر ضمن برشمردن شاخصه ها و مولفه های جنگ ترکیبی دشمنان در قبال ایران، به بررسی نقش آمادگی های رزمی برای مقابله با تهدیدات هیبریدی با تاکید بر استراتژی هزار زخم می پردازد . این تحقیق بر مبنای هدف از نوع تحقیقات کاربردی است که با روش توصیفی تحلیلی نگارش یافته است و برای گردآوری داده های تحقیق نیز از روش کتابخانه ای و بررسی و تجزیه تحلیل اسناد، مدارک و نیز از روش میدانی مصاحبه با فرماندهان و اساتید خبره در حوزه توان رزمی استفاده شده است . مولفه های توان رزمی در سه بعد عوامل محسوس، نامحسوس و برترساز در شاخص های مربوط به خود استخراج گردید. نتایج تحقیق بیانگر اینمسئله است که مولفه های مربوط به عوامل برترساز نقش به سزایی در مدیریت صحنه های نبرد جنگ های ترکیبی دارند و می توانند سریع تر طرح ریزی های درمنان را خنثی نمایندکلیدواژه ها
آمادگی رزمی، تهدید نوین، جنگ هیبریدی، استراتژی هزار زخممقالات مرتبط جدید
- روابط ایران و چین در دولت یازدهم
- توسعه به مثابه زندگی خوب(پیش درآمدی بر طرح الگوی توسعه مطلوب در ایران)
- مزیت سنجی قدرت های منطقه ای حوزه پا سیفیک و اهمیت آنها برای ایالا ت متحده آمریکا
- آسیب شناسی سیاست جوانان،بررسی آسیب شناختی نیازهای جوانان ایرانی در دوره معاصر
- بررسی آسیب شناسی سیاست گذاری آموزشی و تربیتی ایران: مطالعه موردی دولت تدبیر و امید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.