بررسی یک متد افزایش تولید داخلی مبتنی بر نقش حراست ها در تحقق اقتصاد مقاومتی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، تجارت جهانی، اقتصاد، دارایی و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: MWTCONF09_037
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 249
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس کمیجانی

کارمند شهرداری اراک

رضا کاظمی نژاد

کارمند شهرداری اراک

هادی یوسفی

کارمند شهرداری دلیجان

امیر شفیعی

کارمند شهرداری اراک

چکیده

اقتصاد مقاومتی یکی از مصادیق مدیریت جامعه است. زیرا اقتصاد ما به قوام جامعه و هر گونه خلل و اختلال و فساد در آن به معنای سست شدن پایه های جا معه و بحران خواهد بود. از این رو از جا معه حراستی در حوزه اقتصادی خواسته شده در انتخاب مدیران اقتصادی و واگذاری امور اقتصادی به آنان دقت کامل انجام شود. مدیریت در عمل اقتصادی می بایست در بر گیرنده حوزه تولید تا توزیع تا مصرف باشد، در غیر این صورت نمی توان به تحقق اهداف آن ، امید بست. نقش مدیران حراست در سازمانهای در امر اقتصاد مقاومتی بسیار مهم میباشد هر کدام از مدیران حراست در حوزه کاری خود عملکرد قابل قبولی داشته باشند می توانند در بهترین شکل از همه امکانات برای دست یابی به اهداف مهم در اقتصاد مقاومتی بهره گیرد. هر چند که مدیریت های کلان نیازمند توانمندی های خاص است ، ولی تاثیرآن نیز به همان اندازه شگرف است. مدیران وکارشناسان حراست دستگاه ها نباید یکجا نشسته و به فعالیت های روزمره خود و یا پاسخ گویی به نامه های ارسالی به دفتر محدود شوند ، آنها می توانند با مطالعه علم اقتصاد و تسلط به این مهم، جذب منابعی که اشتغال در واحد های مالی دستگاه ، ارتباط نزدیک تر با مسئولین آن واحدها نظارت خود را برگلوگاه های اقتصادی بیشتر کرده و در جهت پیش گیری این مهم قدم نهند. شناخت ابزارها، مدلها و نظریههای مالی و تغییرات اخیر آنها میتواند به بهبود مدیریت اقتصادی و مالی بنگاهها، مدیریت مالی دولت و مدیریت مالی نهادهای عمومی در کشور نیز کمک موثرنماید. دراین مقاله ضمن بررسی ارائه راهکارهای علمی، کارشناسانه، محققانه و ایجاد تفاهم عمومی بین همه عناصر تصمیمساز کشور ، به نگاه حراست در خصوص سوء مدیریت در حوزه های اقتصادی که مانع تحقق اقتصاد مقاومتی است پر داخته شود .

کلیدواژه ها

آسیب شناسی ، مدیرت ، حراست، اقتصاد مقاومتی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.