بررسی نقش بهره وری انرژی و کاربرد انرژی های پاک در توسعه پایدار و کاهش انتشار جهانی کربن
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم تکنولوژی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ENGTCONF05_104
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 575
نویسندگان
دکتری اکولوژی دریا، دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران و کارشناس ارشد محیط زیست دریایی حفاظت محیط زیست گیلان
چکیده
دولت ها و نهادها با فشار گسترده ای برای بهبود مصرف انرژی مواجه هستند که به عنوان یکی از مولفه های اصلی توسعه پایدار در نظر گرفته می شود. بهره وری انرژی بطور خاص با کاهش منابع انرژی و کاهش میزان انتشار کربن مرتبط است. اگر استراتژی های جبران کربن اجرا شوند، اثرات آن بر تغییرات آب و هوایی کاهش خواهد یافت. این ایده بیان می کند که شیوه های انتشار کربن که مرتبط با انرژی هستند بیشترین تدثیر را بر تغییرات آب وهوا دارند، بنابراین می توان تشخیص داد که بهره وری انرژی در کنار روش های مقرون به صرفه ای که به چالش های رشد اقتصادی پایدار می پردازد، بهترین انتخاب برای کاهش استفاده از منابع انرژی تجدیدناپذیر و کاهش فقر انرژی و توسعه پایدار می باشد. مطابق با این دیگاه، دانشمندان گزارش می دهند که رشد اقتصادی را می توان با معرفی سیتسم هایی که سطوح کربن را به صفر می رسانند، اجرای شیوه های کارآمد که منجر به صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین دستیابی به شرایط مناسب می شود، پایدارتر کرد. بنابراین خانواده ها، سازمان ها و کشورها باید از استراتژی های کارآمد انرژی در زندگی و فعالیت های روزمره خود استفاده کنند تا به هدف ملموس کربن صفر دست یابند زیرا فعالیت های ناپایدار انرژی انسان منجر به تخریب محیط زیست و افزایش آلودگی ها شده است. چنین اقداماتی موجب می شود تا انتشار کربن باعث تغیرات آب و هوایی و در نهایت گرم شدن کره زمین شود. بنابراین گرمایش جهانی سبب ایجاد و گسترش بیابان ها، افزایش وقوع خشکسالی ها، کمبود حاد غذایی و افزایش بیماری ها می شود. همچنین فشار جهانی گسترده ای که خواستار مشارکت کامل زنان در مسائل مرتبط با انرژی است نیز افزایش می یابد. در این مقاله سعی شده است به نقش جامعه انسانی و روش های استفاده از منابع انرژی در جوامع و راهکارهای بهینه سازی به منظور دستیابی به توسعه پایدار پرداخته شود.کلیدواژه ها
بهره وری انرژی، توسعه پایدار، انتشار کربن، تغییرات آب و هوایی، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.