روشهای تامین منابع مالی نوسازی بافت های فرسوده درایران
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین کنفرانس اقتصاد شهری ایران
- کد COI اختصاصی: URBANECONOMICS01_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2996
نویسندگان
کارشناسی ارشد طراحی شهری
چکیده
درپروژه های کلان چه دولتی و چه خصوصی اولین سوالی که از منظر اقتصادی مطرح می شود این است که تامین مالی این پروژه ها چگونه انجام خواهد شد؟ از آنجا که اجرای پروژه های نوسازی بافت های فرسوده موتور محرکه فعالیت های اقتصادی خوانده می شود تامین مالی این پروژه ها از مهمترین عواملا جرایی کردن آنها به شمار می رود با توجه به تنوع وگستردگی روشها و منابع تامین مالی انتخاب بهترین گزینه اغلب کار دشواری است و تصمیم گیری درمورد آن نیاز به درنظر گرفتن عناصر متعددی از جمله ذینفعان شرایط فرهنگی و شرایط اجتماعی دارد دراین مقاله یک یاز این عناصر مههم تصمیم گیری یعنی تاثیر عامل محصول نهایی درتعیین نوع روش تامین مالی بررسی شده است فرضیه این پژوهش عبارت است از تامین منابع مالی نوسازی بافت های فرسوده ارتباط تنگاتنگی با نوع محصول مورد انتظار از فرایند نوسازی دارد بنابراین لازم است درکی صحیح از محصول مورد انتظار و شرایط خاص آن صورت پذیرد با توجه به نقاط قوت و ضعف هریک از روشهای تامین مالی لازم است معیارهای موثر درانتخاب از میان آنها مشخص شود دراین تحقیق از 6 نمونه موردی نوسازی درایران به عنوان گزینه های مختلف از روشهای تامین مالی استفاده شده است برای انجام سنجش میان گزینه ها روش انتخاب سلسله مراتبی AHPو نرم افزار Expert Choice به کاررفته است.کلیدواژه ها
تامین منابع مالی، بافت فرسوده، محصولات طراحی شهری، تحلیل سلسله مراتبیمقالات مرتبط جدید
- Economic Evaluation of Establishing a ۱۰۰-Hectare Pistachio Orchard in Savojbolagh County (Peik Village)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) چنانچه با افزایش وزن بوته، شاخص برداشت در حد متوسط بماند. (II)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب (غرقاب) اگر همبستگی بین وزن بوته و شاخص برداشت شکسته شود.(I)
- بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی موثر بر تیپ ایده آل برنج (Oryza sativa) در شرایط مطلوب در صورتی که همبستگی بین صفات شاخص برداشت و وزن بوته قابل شکستن نباشد. (III)
- مروری بر فرصت های شغلی شیلاتی در روستاها و نقش آن بر توسعه ی پایدار روستایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.