شناخت جایگاه پداگوژی پیش از پداگوژی در آراء خواجه نصیرالدین طوسی و خواجه نظام الملک طوسی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و سومین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE06_480
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 195
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رهام امیرپور امرائی

دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر، دانشگاه آزاد، واحد تهران مرکز

چکیده

بیان مسئله : ما در این پژوهش قصد داریم تا با گذر از بخشی از ادوار تاریخی مهم کشور ایران؛ به این نکته برسیم که علم (هنر) پداگوژی در ایران قدیم نیز جایگاهی شناخته شده داشته و اگرچه با این نام : پداگوژی شناخته نمیشوده است ولی وجود داشته سپس با آوردن مثالهایی این موارد را تحلیل کرده و نیز چگونگی انتقال دانش تحلیل و علت آن را ملموس سازیم. هدف : علاوه بر سخنان پیش ذکر؛ در این مقاله قصد داریم تا با آوردن مثال هایی تخصصی تر از زکریای رازی؛ خواجه نصیر الدین طوسی و خواجه نظام الملک طوسی بر این افراد نیز ارج نهیم. روش تحقیق : ما در اینجا از هر دو شیوه گردآوری منابع؛ کتابخانه ای و از سابقه و تجارب آموزشی در بخش میدانی بهره برده و روش ما توصیفی-تحلیلی است و این مقاله کیفی و کاربردی میباشد، در باب پیشینه این تحقیق نیز منابع ما با خود عنوان پداگوژی در ایران محدودیت داشته و ما از شیوه های تطبیقی بهره بردیم. جمع بندی : در پایان چشم انداز داریم که امر آموزش و پرورش؛ با یکدیگر بیشتر ادغام گردد و آثار قدما را نیز به دلیل قدیمی بودن؛ همواره از امروزی بودن؛ دیگر دور ندانیم!، امید که مفید واقع گردد..

کلیدواژه ها

زکریا رازی، نصیر الدین طوسی، نظام الملک طوسی، پداگوژی، روح هنر.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.