مروری بر کاربرد هوش مصنوعی و اینترنت اشیا برای برنامه ریزی شهری به منظور ساخت شهرهای هوشمند

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و سومین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE06_147
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 856
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد شاددل

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

محمد جمال پور

باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

حمید لطف اللهیان

دانشجوی دکتری، جغرا فیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایرا ن

جانا قربانی فرد

کاردانی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه دانا، یاسوج ، ا یران

چکیده

در عصر حاضر با گسترش فناور یاطلاعات، اغلب شهرهای دنیا برای استفاده حداکثری از پتانسیلهای زندگی شهری خود، برای دستیابی به اهداف یک شهر هوشمند تلاش می کنند . به طور خلاصه، برنامه ریزی شهری با حل مشکلات جامعه مدرن سر و کاردارد. این مشکلات مکمل رشد جمعیت در جامعه امروز هستند. مشکلات در جامعه شامل کارهایی مانند تضمین سلامتی درجامعه تا کارها ی فنی بیشتر مانند مدیریت زیرساختها است. مفهوم شهرهای هوشمند، اخیرا، موضوع مورد علاقه بسیاری برای دانشمندان، مهندسان و همه کسانی بوده است که میخواهند تکنولوژیها را در زندگی روزمره خود ادغام کنند. هوش مصنوعی ۱و اینترنت اشیا ۲ به بخش مهمی از زندگی ما تبدیل شده اند. دادهها با چنین دستگاههای هوشمندی که به اینترنت متصل هستند،در همه جا حاضر شده اند. چنین دادههایی میتوانند برای ایجاد سیستمهای هوشمند برای شهرهای هوشمند مورد استفاده قرارگیرند. هوش مصنوعی و اینترنت اشیا تاثیرات امیدوارکنندهای بر زندگی شهری دارند. هوش مصنوعی اغلب به عنوان چهارمین انقلاب صنعتی به دلیل پتانسیل بیسابقه آن برای تغییر همه چیز در نظر گرفته میشود. با پیشرفت هوش مصنوعی برای بهبودروز به روز، این روش، همه چیز را از بهداشت و درمان هوشمند گرفته تا امنیت شهرهای هوشمند را تضمین کردهاست. همه چیز توسط هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در شهرهای هوشمند تغییر کرده است. در این مقاله، موارد مختلف استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیا برای برنامه ریزی شهری به منظور ساخت شهرهای هوشمند و پایدار مورد بحث قرار گرفته است. کار تحقیقاتی پیشنهادی، مقالات مختلفی را مورد بررسی قرار داد هاست که میتوانند به طور بالقوه در توسعه شهرهای هوشمند مورداستفاده قرار گیرند.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی، اینترنت اشیا، شهرهای هوشمند، پایداری، برنامه ریزی شهر ی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.