نقش معماری پایدار در ارتباط با محیط زیست و همگام با توسعه پایدار

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس عمران، شهرسازی، معماری و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: CEUAECONF01_089
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 228
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ملیحه عابد فیض آبادی

کارشناسی حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه

امیرحسین عابد فیض آبادی

کارشناسی حسابداری، جهاد دانشگاهی کاشمر

مهدی دلیری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت شهری، دانشگاه غیرانتفاعی بینالود مشهد

چکیده

تحقق سیاست های جهانی و ملی، موقعیت های عمده ای برای تجدید نظر در استفاده از زمین، انرژی و محیط زیست ارائه می دهد تا بدینوسیله بتوان سکونت هایی را ایجاد کرد که نه تنها زندگی مطلوب و با کیفیت را برای نسل حاضر و نسل های آینده تامین کند بلکه پایداری کره زمین و روح انسانی را نیز تضمین می نماید .انسان، طبیعت و معماری سه عاملی هستند که همواره درطول تاریخ در کنار یکدیگر و موثر بر یکدیگر بوده اند .در این بین معماری به عنوان عنصر اتصال انسان به طبیعت، هنگامی می تواند وظیفه خود را به درستی به انجام برساند که با شناخت و درک صحیح شرایط و نیازهای انسان و طبیعت به کار گرفته شود .با به کارگیری تجربیات، علوم و فنون نهفته در دل طبیعت و زدن پل دوستی بین انسان و محیط اطراف به کمک معماری، می توان اثری خلق کرد که از جنس محیط است و با محیط درآمیخته خواهد شد.یکی از مهمترین اهداف توسعه پایدار، حفظ طبیعت و اصلاح نگاه به آن است و تجلی توسعه پایدار در حوزه محیط ساخته شده، معماری پایدار نامیده می شود. در این مقاله ابتدا به اهداف توسعه پایدار و معماری پایدار می پردازد و راهکارهای آن را ارائه می نماید ولی با جستجو درباره معضلات پیش روی انسان معاصر و راه حل آنها در معماری پایدار، نقش طبیعت هر چه بیشتر آشکار می گردد. روش تحقیق در این مقاله توصیفی – تحلیلی بر مبنای مطالعات اسنادی و کتابخانه ای می باشد

کلیدواژه ها

معماری، معماری پایدار، محیط زیست، توسعه پایدار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.