سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: QAND02_132
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 81
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه راهکارهایی معنوی از منظر قرآن کریم جهت توسعه پایدار در کشاورزی
چکیده مقاله:
امروزه امنیت غذایی، یکی از مهم ترین دغدغه های هر موجود زنده دردنیا است. بقا و حیات بشر وابسته به این موضوع مهم است. برهمین اساس گفته شده که سعادت و خوشبختی در تامین نان و امان است که از آن به آسایش و آرامش تعبیر می شود. زیرا نان اشاره به اقتصاد و آسایش و جنبه مادی بشر وامان ناظر به جنبه آرامشی روان است. هرچند که در دنیا به طور کامل و جامع و ابدی، چنین اسایشی و آرامشی فراهم نخواهد شد، اما اگر انسان مسیر درستی را بپیماید، در همین دنیا به سطح قابل قبولی از آرامش و اسایش می رسد، به طوری که امنیت نان و امان وی تامین می شود. و هیچ مشکلی برای بقای تن و روان وی ایجاد نمی شود هدف از ارائه این مقاله بیان راهکارهایی قرآنی جهت تامین اقتصاد کشاورزی و حفاظت و صیانت ازآن است. همچنین نامگذاری پنجمین سوره قرآن به نام مائده (سفره غذایی) از صفات خداوند، رزاق و معطم بودن، سوگند خداوند به غذا (والتین والزیتون)، درخواست مائده آسمانی توسط حضرت عیسی علیه السلام و درخواست غذا توسط حضرت موسی علیه السلام هرکدام مهر تاییدی بر اهمیت غذا و تغذیه و ریشه ی آن یعنی کشت و زرع و کشاورزی است. همچنین خداوند بر دو چیز اهمیت داده است. «غذا» و «امنیت» لذا با جستار در آیات و کلام وحی می توان لزوم اهمیت کشاورزی و توسعه پایدار نقش مدیریتی انسان بعنوان یک واسطه برای حفظ و رونق کشاورزی را مشاهده نمود.برای مثال عامل مدیریت جهادی انسان به عنوان خلیفه الهی در زمین را می توان د آیات ۴۶ تا ۴۹ و ۵۵ و ۶۵ و ۸۸ سوره یوسف مشاهده نمود. لذا تلاش و جهاد در بخش کشاورزی از منظر قرآن یک مسئله ی مدیریتی است که در امر رونق و توسعه کشاورزی بایستی مورد توجه قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا QAND02_132 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1405653/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوروزولاشدی، رضا و روشن روز طوسی، میترا،1400،ارائه راهکارهایی معنوی از منظر قرآن کریم جهت توسعه پایدار در کشاورزی،دومین همایش ملی پژوهشهای میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی،ساری،https://civilica.com/doc/1405653
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، نوروزولاشدی، رضا؛ میترا روشن روز طوسی)
برای بار دوم به بعد: (1400، نوروزولاشدی؛ روشن روز طوسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه جهت گیری مذهبی و تاب آوری با رضایت از زندگی زنان خانه دار
- نقش موسیقی و ریتم در سیمای معنوی بشریت پس از اسلام
- قران و بهبود تعاملات اجتماعی
- پیامبر پرچم دار وحدت در جامعه جهانی
- دیدگاه های فقهی ملااحمد نراقی ومیرزا مسیح استر ابادی و شیخ جعفر کاشف الغطا در مورد ولایت فقیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.