مدیریت انرژی در شبکه توزیع با حضور خودروی برقی و ذخیره ساز انرژی با استفاده از الگوریتم بهینه سازی جستجوی کلاغ

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنگره ملی تازه های مهندسی برق و کامپیوتر ایران
  • کد COI اختصاصی: COMCONF08_167
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 285
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پوریا رادمهر

علی شهبازی

امیر احمری نژاد

چکیده

خلاصه توجه به رشد مصرف انرژی الکتریکی و به تبع آن رشد فزاینده سرمایه گذاری در بخش توزیع و نیز وجود بخش عمده ای از تلفات در کل سیستم شبکه توزیع باعث شده است که بهره برداران به ارائه راهکارهای بهینه ای جهت برون رفت از این مشکلات بنمایند. مدیریت انرژی به منظور کاهش مصرف و دیماند، یک روش موثر برای مدیریت بار در شرایط اوج بار شبکه و کاهش انرژی مصرفی است که تعدادی از شرکت های برق سال ها از آن استفاده کرده اند. مطالعاتی که در زمینه ی این روش انجام شده است یا بر پایه ی مدلسازی شبکه است که نیاز به اطلاعات دقیق از وضعیت آنی بارهای شبکه و درصد مشارکت انواع بارها در بار کل دارد و یا براساس اطلاعات دریافتی از دستگاه های اندازه گیری است که برای مشترکین نصب شده اند. در این مقاله از خودروهای الکتریکی قابل اتصال به شبکه (PHEV) همراه با ادغام سیستم های تجدیدپذیر به شبکه برق، یک روش امیدوارکننده برای حل مشکلات زیست محیطی است. بدین منظور، از یک الگوریتم چند هدفه برای جایابی بهینه تعدادی از سیستم های انرژی تجدیدپذیر (RES) شامل پارکینگ ها برای PHEV در یک سیستم توزیع را ارائه می نماید. الگوریتم پیشنهاد شده تعداد، موقعیت ها و اندازه RES و پارکینگ ها را تعیین می نماید. هدف الگوریتم پیشنهاد شده حداقل کردن هزینه انرژی کلی سیستم است. مسئله به عنوان یک مسئله بهینه سازی فرمولسازی شده که با استفاده از الگوریتم جستجوی کلاغ (CSA) با در نظر گرفتن سیستم قدرت و محدودیت های بهره برداری PHEV حل شده است. الگوریتم پیشنهاد شده بر روی یک سیستم توزیع ۳۳ شینه استاندارد حل شده است و نتایج بدست آمده اثربخشی روش پیشنهادی را نشان می دهد.

کلیدواژه ها

کلمات کلیدی: شبکه توزیع انرژی، مدیریت مصرف، خودروهای الکتریکی، سیستم ذخیره ساز، منابع تجدیدپذیر، الگوریتم جستجوی کلاغ

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.