ادغام امنیت تجارت الکترونیکی و هویت: آینده خرید مجازی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECCONF14_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 402
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسماعیل جهانگشته

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر

اصغر قادری

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر

حمید جهانگیرزهی

دانشجوی رشته نرم افزار کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر

محدثه دلخوش

دانشجوی رشته نرم افزار کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر

چکیده

در جهانی که ثبات اقتصادی و رضایت مالی به شدت جذاب است ، اکثر صنایع تجاری شروع به پذیرش تجارت الکترونیکی برای جذب مشتری از سراسر جهان و از بین بردن هزینه های اضافی ناشی از حفظ فروشگاه های فیزیکی کرده اند. در مالزی تجارت الکترونیکی به دلیل افزایش استفاده از اینترنت و دستگاه های هوشمند ، به شدت در حال رشد است. راحتی و همه گیر بودن از عوامل تقویت کننده تجارت الکترونیک هستند اما توجه به گسترش فناوری باعث شده است که این بسترهای تجارت الکترونیکی در برابر مسائل مخربی مانند سرقت هویت آسیب پذیر باشند. یک چارچوب مفهومی امنیت تجارت الکترونیک برای جلوگیری از سرقت هویت و دفاع از هویت کاربر ارائه شده است. هدف این چارچوب حمایت از فعالیت های تجارت الکترونیکی و همزمان کشف کلاه برداری و جلوگیری از آنها است. چارچوب امنیتی مفهومی به گونه ای طراحی شده است که هنگام خرید و انجام تراکنش در وب سایت های تجارت الکترونیکی، موجب بهبود ایمنی ، قدرت و تجربه کاربر شود.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیکی ، اثر انگشت ، امنیت ، ادغام هویت ، کلاهبرداری با کارت اعتباری ، سرقت هویت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.