بررسی جرایم برده داری و تجاوز جنسی به عنوان مصداقی از جنایت علیه بشریت در محاکم بین المللی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در فقه، حقوق و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: ILPCONF01_142
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 325
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریبا جبار نجف آبادی

کارشناس ارشد حقوق بین الملل

چکیده

در حقوق بین الملل جنایت علیه بشریت اعمال قساوت باری است که بر ضد انسان ها انجام می گیرد و در قوانین بین الملل بالاترین جنایت قانونی در حق بشریت تلقی میشوند که از میان آنها برده داری و تجاوز به عنف تاریخی کهن دارند. برای اینکه پدیده ای به عنوان جنایت علیه بشریت تلقی گردد، علاوه بر وجود شرایط خاص باید یک سری شرایط کلی برای تحقق این جنایات نیز موجود باشد. در نتیجه اثبات تحقق جنایت ضد بشریت مستلزم وجود شرایط کلی تحقق جنایت و همچنین اثبات عناصر خاص آن جنایت است. با توجه به تعریف جنایت علیه بشریت که در ادامه آورده می شود، شرایط کلی تحقق جنایات علیه بشریت، از جمله برده داری و تجاوز به عنف این است که جنایاتی علیه یک جمعیت غیرنظامی به صورت گسترده و سازمان یافته و با آگاهی ارتکاب یابد که در این پژوهش به بررسی جوانب این موضوع پرداخته می شود.روش این تحقیق، توصیفی- تحلیلی و روش گردآوری اطلاعات، کتابخانه ای با استفاده از ابزارهای آن مانند: کتاب، پایان نامه، مقاله، اسناد، و استفاده از منابع اینترنتی است.

کلیدواژه ها

جنایت علیه بشریت، برده داری، تجاوز به عنف، جمعیت غیر نظامی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.