اقدام پژوهی: «راهی برای ارتقای کیفیت خدمات انبارداری، کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در شرکتهای توزیع نیروی برق کشور »

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین همایش الکترونیک پژوهشهای مدیریت کسب و کار اخلاقی
  • کد COI اختصاصی: EMBR01_104
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 358
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود معین الدین

دانشیار، حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، یزد، ایران

سیدجمال الدین طباطبایی مزرعه نو

دانشجوی دکتری، حسابداری، شرکت توزیع نیروی برق،

چکیده

امروزه مدیران سازمانها و دستگاههای اجرایی در سطوح مختلف با مسائل گوناگونی در حوزه های تحت مدیریت خود مواجه بوده و در پی حل آن به روش علمی هستند. اما پژوهش های رسمی و رایج کنونی در بسیاری موارد نتوانسته کمکی برای حل آن مسائل کند. انبار و انبارداری از مهمترین بخشهای یک سازمان و یا شرکت هستند، زیرا بخش بزرگی از داراییهای سازمانها در موجودیهای انبار آنها انباشته شده است. ارتقای کیفیت خدمات انبارداری بسیار مهم است. از این رو، این پژوهش با هدف معرفی اقدام پژوهی به عنوان روشی معطوف به حل مسائل سازمانی انجام شده است. پژوهش حاضر در دسته پژوهش های مروری است و به روش مطالعات کتابخانه ای انجام شده است. اقدام پژوهی به عنوان روش موفقیت آمیز منجر به تسهیل تغییر و ارتقای خدمات در صنعت، آموزش و در بهداشت شده است. در این مقاله، روش اقدام پژوهی و علت موفقیت آمیز بودن آن در بهبود تغییر و کیفیت خدمات، کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری انبارداری توضیح داده می شود. مطالعات اخیر در رابطه با اقدام پژوهی نشان داده است که این روش سبب بهبود خدمات انبارداری، کار گروهی، مدیریت زمان، کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری می شود. همچنین اقدام پژوهی، گروه انبادارها را به حسابرسی عملکرد خود و شناخت نیازهای آموزشی خویش تشویق می نماید. اقدام پژوهی اگر به طور وسیعی به کار گرفته شود، می تواند سبب ارتقای کیفیت ارائه خدمات، کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری گردد و به عنوان روش مفیدی به منظور به کار گرفتن نظریه ها در انبارداری مطلوب مطرح گردد.

کلیدواژه ها

افزایش بهره وری، اقدام پژوهی، خدمات انبارداری، کاهش هزینه ها.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.