مروری بر دیدگاه های جدید در مورد فن آوری سلولهای سوختی
سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 331
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EEDJ-8-3_005
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1400
چکیده مقاله:
ذخیره وتبدیل انرژی یک پیوند بسیار مهم بین مراحل انرژی است. تولید و مصرف انرژی سوخت های فسیلی سنتی یک انرژی طبیعی و ناپایدار است. محیط ذخیره سازی با ذخایر محدود و مشکلات آلودگی باعث خواستارگزینه ای برای ذخیره و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر سبز و آینده خواهد شد. انرژی و زیست محیطی مشکلات به روشی تمیز و کارآمد برای استفاده از سوختها نیاز دارد. توابع سلول سوختی برای تبدیل کارآمد انرژی اکسیدان و شیمیایی مستقر در سوخت مستقیم به الکتریکی، همراه با محصولات جانبی از گرما و آب پیل های سوختی ، که به عنوان مبدل های الکتروشیمیایی موثر و برق شناخته می شوند. فناوری تولید به دلیل نیاز به انرژی پاک ومحدودیت فسیل مورد توجه قرار گرفته است. منابع سوختی و توانایی پیل سوختی برای تولید برق بدون ایجاد هیچ گونه حرکتی قسمت مکانیکی و فن آوری های سلول سوختی که برای تجارت بسیار مورد توجه قرار گرفته اند، هستند. سلولهای سوختی غشای الکترولیت پلیمر (PEMFC) ، سلول سوختی اکسید جامد (SOFC) و متانول مستقیم سلولهای سوختی (DMFC) سلولهای سوختی مورد بحث در این مطالعه می باشد. بهره وری مطلوب برای سلول سوختی به اصل کارنو محدود نمی شود. چرخه در مقایسه با سایر ماشینهای قدرت سنتی که عموما مبتنی بر چرخه های حرارتی هستند به عنوان توربین های گازی ، توربین های بخار و موتورهای احتراق داخلی. با این حال ، پیل سوختی کاربرد های مناسبی دارد.
کلیدواژه ها:
Fuel cell technology ، Energy ، Polymer electrolyte membrane fuel cells (PEMFCs) ، Solid Oxide Fuel Cells (SOFC) ، Direct methanol fuel cell (DMFC). ، فناوری سلول سوختی ، انرژی ، سلول های سوختی غشای الکترولیت پلیمر (PEMFC) ، جامد پیل های سوختی اکسید (SOFC) ، پیل سوختی متانول مستقیم (DMFC)
نویسندگان
عبدالکریم افروزه
University of Larestan, Department of Electrical Engineering, Lar, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :