تاثیر محلول پاشی نیتروژن و تاریخ کاشت برعملکرد و اجزای عملکرد کلزای پاییزه
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش تخصصی توسعه کشاورزی استانهای شمالغرب کشور
- کد COI اختصاصی: ADNWP01_203
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 754
نویسندگان
کارشناس ارشد زراعت
دانشجوی دکتری اقتصاد کشاورزی
عضو هیئت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات
چکیده
انتخاب تاریخ کاشت مناسب همراه با بهترین مرحله از محلول پاشی نیتروژن می تواند باعث ارتقا کمیت و کیفیت کلزا گردد به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی نیتروژن و تاریخ کاشت برعملکرد و اجزای عملکرد کلزای پاییزه آزمایشی درمرکز تحقیقات کشاروزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی واقع در شهرستان ارومیه طی سال زراعی 89-88 انجام شد آزمایش بصورت طرح اسپلیت پلات برپایه بلوکهای کامل تصادفی با دو فاکتور در 3 تکرار انجام شد محلول پاشی با کود اوره به عنوان فاکتور اصلی در 3 سطح ساقه رفتن خورجین دهی و شاهد عدم محلول پاشی کود نیتروژن و تاریخ کاشت به عنوان فاکتور فرعی در 4 سطح 30، 20و10 شهریور ماه و 10 مهرماه درنظر گرفته شدند. نتایج آزمایش نشان دادکه تاریخ کاشت دارای تاثیر معنی داری روی عملکرد دانه و اجزای عملکرد دانه شامل تعداد خورجین دربوته تعداد دانهدر خورجین وزن هزاردانه تعداد انشعاب دربوته و ارتفاع بوته بود بیشترین عملکرد دانه با میانگین 4313 کیلوگرم درهکتار درتاریخ کاشت اول 10 شهریور و کمترین عملکرددانه در تاریخ کاشت چهارم 10 مهر با میانگین 2383 کیلوگرم درهکتار بدست آمد. اثر متقابل تاریخ کاشت و محلول پاشی نیتروژن به غیر از تعداد دانهدر خورجین برسایر صفات اندازه گیری شده معنی دار بود.کلیدواژه ها
تاریخ کاشت، عملکرد، کلزا، محلول پاشی نیتروژنمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.