بررسی تاثیرات گودبرداری بر سازه های مجاور

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: ENGIN08_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 357
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جلیل هادی

گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران

محمد کشاورز بخشایش

استادیار گروه علوم پایه، دانشگاه پیام نور، زنجان، ایران

چکیده

امروزه با توجه به رشد روز افزون جمعیت شهرها در مناطق مختلف جهان، نیاز به حفاری های بیشتر برای احداث ساختمان های مسکونی، اداری،تجاری، تفریحی و ... در مقیاس های بزرگتر بیش از پیش احساس می شود .حفاری و گودبرداری های بزرگتر با توجه به خطرات جانی و مالی ناشی از عدم ایمنی کافی در اجرای آن ها نیازمند سیستم مدیریتی قوی تر و دانشی بیشتر در زمینه نحوه مهار فشار جانی خاک و ریزش ساختمان های مجاور می باشند چرا که عدم رعایت ملاحظات فنی و اجرایی در حین ساخت ممکن است منجر به بروز مشکلات و خسارات مالی و جانی جبران ناپذیری شود .در این پژوهش به بررسی انواع روش های متداول سیستم های مهار در گودبرداری های شهری و روش های تعیین مدول الاستیسیته پرداخته می شود وهمچنین نرم افزارمورداستفاده ABAQUS می باشد.

کلیدواژه ها

گودبرداری شهری، مهارسازی، مدول الاستیسیته،ABAQUS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.