مدیریت خودکار گواهی در وب به کمک پروتکل ACME

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICECM03_043
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 187
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مصطفی عبدالهیان دهکردی

گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه فنی و حرفه ای، تهران ، ایران

احسان امانی هارونی

دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی پسران شهرکرد، تهران، ایران

امیر محمدی نیکو

دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی پسران شهرکرد، تهران، ایران

چکیده

ACME یا Automated Certificate Management Environment پروتکلی است که صدور و تمدید گواهینامه های دیجیتال وب را بدون تعامل انسانی به صورت خودکار امکان پذیر می کند.Let’s Encrypt یک مرکز صادر کننده گواهینامه (Certificate) است که توسط گروه تحقیقاتی امنیت اینترنت (ISRG) راه اندازی شد ، در ابتداLet’s Encrypt پروتکل ACME را برای سرویس گواهی خود ، یک مرجع گواهی رایگان و باز (CA) طراحی کرد که گواهینامه های معتبر دامنه (DV) را بدون هزینه ارائه می کند. امروزه، CA های مختلف دیگر، فروشندگان PKI و مرورگرها از ACME برای پشتیبانی از انواع مختلف گواهینامه ها استفاده می کنند. ACME پروتکلی است که کل مدل کسب وکار Let’s Encrypt را تسهیل میکند و به آن اجازه میدهد تا گواهینامه های SSL معتبر دامنه ۹۰ روزه را بدونه دخالت یا انجام فعالیت خاصی از سوی ادمین وبسایت ها صادر و تمدید کند. این پروتکل برای تسریع و تسهیل کار کاربران وب طراحی شده است. پروتکل ACME کاربرد وسیعی در وب دارد و ما در این مقاله پس از معرفی پروتکل و نحوه کارکرد آن به مباحث امنیتی پرداخته و به کاربرد پروتکل ACME در حوضه های دیگر میپردازیم.

کلیدواژه ها

ACME ' Let’s Encrypt ، امنیت ، پروتکل ، CA

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.