تاثیر رسانه اجتماعی تیک تاک((TikTokدر افزایش علاقه مندی کودکان در استفاده از این تکنولوژی در دوران همه گیری کووید ۱۹

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICECM03_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 227
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهرام درویشی

موسسه غیرانتفاعی اروندان خرمشهر

حمیدرضا چاروسائی

موسسه غیرانتفاعی اروندان خرمشهر

چکیده

پشینه و اهداف : در پی گسترش و پیشرفتهای فن آوری و همچنین اهمیت ارتباطات بالاخص استفاده از وب سایتها ،برنامه های کاربردی و شبکه های اجتماعی که باعث ایجاد روش نوینی در برقراری ارتباط بین جوامع بشری شده ، نه تنها بر گروه افراد بزرگسال چه بسا کودکان را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است. لذا هدف از مقاله حاضر تبیین علاقه مندی استفاده کودکان از شبکه های اجتماعی در دورا ن همه گیری کرونا می باشد.روش ها : در جهان معاصر با پیشرفت تکنولوژی از جمله شبکه های اجتماعی تمامی افراد برای دستیابی وانتشار اطلاعات لازم در تمامی زمینه ها مجبور به کسب مهارتهای دیجیتالی و مدرن شده اند. در این بین کودکان هم از این قائده مستثنی نبوده و همچون والدین و اطرافیان خود تحت تاثیر این فن آوری قرار گرفته اند.بطوریکه آمارهای اخیر وهمچنین مقایسه مقالات مرتبط نشان می دهد در زمان همه گیری کووید ۱۹ استفاده ازاین شبکه ها در میان کودکان افزایش چشمگیری داشته و بر عملکرد و فعالیتهای روزانه آنها تاثیر بسزایی گذاشته است.یافته ها ونتیجه گیری : نتایج نشان می دهد تاثیر استفاده از این تکنولوژی در زمینه های گوناگون باعث افزایش علاقه مندی کودکان به استفاده هر چه بیشتر و بدنبال آن افزایش فراگیر تولید نرم افزارهای مناسب کودکان شده است. بطور مثال شبکه اجتماعی تیک تاک در دوران کووید ۱۹ سعی در ارائه ویدئو و فیلمهای جالب و جذاب برای کودکان نموده که دارای برچسبها و فیلترهای سرگرم کننده میباشند .البته تیک تاک مانند بیشتر شبکه های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال مناسب نیست . و یا اینکه اینستاگرام توانست با ارائه متنوع تری از این مدل اپلیکیشن ها علاوه بر ایجاد مهارتهای جدید برای کودکان ، سهام بورسی خود را نیز در این دوران افزایش دهد.

کلیدواژه ها

تیک تاک-کوید -۱۹رسانه های اجتماعی-علاقه مندی کودکان-اینستاگرام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.