سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: MBAC04_008
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 331
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معاملات توسط رمز ارزها از دیدگاه احکام و اخلاق اسلامی با تاکید بر بانکداری اسلامی
چکیده مقاله:
با توسعه تئوری اقتصاد مدرن، استفاده از اسکناس های ساده تر، به جای فلزات گران بها آغاز شده است. ارزش پولی اسکناس ها و مسئولیت های انتشار به بانک های مرکزی واگذار شد. این بانک های مرکزی با کنترل سیاست های پولی، بطور کلی با اهداف رشد اقتصادی، ثبات قیمت و ثبات سیستم های مالی کار می کنند. به تازگی درک رو به رشدی از پول که کاملا متفاوت از پول های سنتی بوده و توسط بانک های مرکزی کنترل و منتشر نمی شوند شکل گرفته است. با این حال آن را به عنوان پول می پردازند و خصوصیاتی مشابه پول را حمل می کنند. کاربران همچنین قادر به دستیابی و انتقال پول الکترونیک بدون واسطه ها و بانک های مرکزی می باشند. پول الکترونیکی توسط کدهای اینترنتی تهیه و تامین می شود بعضی کشورها استفاده از آن ها را به عنوان یک تصمیم سیاسی ممنوع کرده اند. محبوب ترین پول الکترونیکی در سراسر جهان عبارتند از: بیت کوین یک ارز رمزنگاری شده که درباره رمز و راز و پیچیدگی آن گفت و گو شده است. هدف این ارز این است که نحوه ی پرداختهای ما را تغییر دهد. رویکرد فعلی برای ارسال از راه دور پول از یک حوزه به حوزه ای دیگر، از طریق سپرده های بانکی با چک با انتقال بانکی است. کاربران ارزهای دیجیتال مزایای امنیت، ناشناس بودن و کارایی را برای انجام معاملات اعلام می کنند. مباحث مربوط به رمزارزها گسترده بوده اما در زمینه فقهی و از دیدگاه اسلام و احکام اسلامی، تا به حال به آن پرداخته نشده است و از این جهت، موضوع فوق، جدید و بکر می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MBAC04_008 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1394275/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صادق زاده، مهدی و محمد یاری، سکینه و معدنچی زاج، مهدی،1400،معاملات توسط رمز ارزها از دیدگاه احکام و اخلاق اسلامی با تاکید بر بانکداری اسلامی،چهارمین کنفرانس ملی و نخستین کنفرانس بین المللی الگوهای نوین مدیریت و کسب و کار،تهران،https://civilica.com/doc/1394275
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، صادق زاده، مهدی؛ سکینه محمد یاری و مهدی معدنچی زاج)
برای بار دوم به بعد: (1400، صادق زاده؛ محمد یاری و معدنچی زاج)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل سازمان و مدیریت بر اساس مدل " در جستجوی تکامل " در شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان و شرکت فرآورده های نسوز آذر
- پیش بینی قابلیت اطمینان یک سیستم براساس کیفیت قابل پذیرش ) ) AQL قطعات در هنگام تحویل گیری با استفاده از شبیه سازی کامپیوتری به روش مونت کارلو
- بررسی تحلیلی تکنیک FMEA و معایب آن
- E-Commerce مزایا و تاثیرات آن در کیفیت کالا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- راهنمای مستندسازی سانحه سیل در حمل و نقل زمینی
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون تقسیمات کشور و وظایف فرمانداران و بخشداران»
- بررسی قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان و الحاقات و اصلاحات بعدی آن
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح ساماندهی معابر مرزی کشور (معابر کولبری و ته لنجی)»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.