سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: NERA06_247
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 73
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اهمیت فناوری در آموزش
چکیده مقاله:
تاثیر فناوری در جهان امروز بر کسی پوشیده نیست، زندگی بشر تحت تاثیر فناوری قرار گرفته ونقش برجسته آن به خوبی در صنعت،اقتصاد،بهداشت و درمان،آموزش و پرورش و... به خوبی مشهود است.آموزش و پرورش از جمله حوزه هایی است که با ورود فناوری متحول شده و به خوبی توانسته جریان یاددهی-یادگیری را تحت تاثیر خود قرار دهد. با آغاز اپیدمی کرونا و پیامدهای ناشی از آن که منجر به برهم زدن اجتماعات گردید، اهمیت فناوری بیش از پیش برای بشر مشخص گردید،تاجایی که فضای مجازی به عنوان یکی از مصادیق فناوری در فراهم نمودن بستر یادگیری مورد استفاده قرار گرفت.کتابخانه های مجازی، ، مدارس هوشمند، پلت فرم های آموزشی و... از دیگر مصادیق فناوری آموزشی به شمار می رود که نقش مطلوبی را در دسترسی بشر به اطلاعات در هر زمان و مکانی را از خود به نمایش گذاشته اند. در این مقاله کوشش شده تا با تحقیق مبتنی بر مطالعات تطبیقی و جمع آوری اطلاعات از منابع مختلف که شامل: مقالات متعدد در مورد فناوری ، تجربیات زیسته معلمان در رابطه با فناوری آموزشی مطالب مفید و اثر بخشی ارایه گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NERA06_247 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1391550/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پرستاران، مریم و پرستاران، سیدعلی اصغر و رمضانپور پاشاکلایی، رضا و محسنی، محمد و چاشمی کلمرز، هانیه،1400،اهمیت فناوری در آموزش،ششمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش،محمودآباد،https://civilica.com/doc/1391550
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، پرستاران، مریم؛ سیدعلی اصغر پرستاران و رضا رمضانپور پاشاکلایی و محمد محسنی و هانیه چاشمی کلمرز)
برای بار دوم به بعد: (1400، پرستاران؛ پرستاران و رمضانپور پاشاکلایی و محسنی و چاشمی کلمرز)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش تحقیق و توسعه در انتقال و توسعه تکنولوژی
- پیشنهاد ساز و کاری برای گردآوری هوشمندانه دانش فنی بکار رفته در پروژه های انجام شده در یک واحد تحقیق و توسعه
- جایگاه آموزش نیروی انسانی در افزایش کارایی فرایند بومی سازی فناوری وارداتی
- توسعه تحقیقات کاربردی از طریق حمایت از پایان نامه های دانشجویی (معرفی تجربه وزارت نیرو)
- خلاقیت و نوآوری و نقش آن در تحقیق و توسعه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی کارشناسی طرح معلم تماموقت
- روش های سنجش و پذیرش دانشجو در جهان (۱ . الگوها و مدل ها)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الحاق یک تبصره به بند (الف) ماده (۲) قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکزآموزشی و پرورشی غیردولتی»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اجرای اصل پانزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (تدریس زبان های محلی و قومی در مدارس و دانشگاه های کشور)»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح الزام دولت به تعیین سرفصل «جنایات آمریکا» در کتب درسی مدارس و دانشگاه ها»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.