ارایه دستورالعمل و استاندارد پذیرش بالاست درایران

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: یازدهمین همایش بین المللی حمل و نقل ریلی
  • کد COI اختصاصی: RTC11_102
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1489
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن تدین

استادیار دانشگاه بوعلی همدان

لیلا عزیزی

کارشناس ارشد مهندسی عمران برنامه ریزی حمل ونقل

چکیده

از آنجا که منابع تهیه بالاست درهرکشوری بنابرکیفیت و گوناگونی سنگ موجود دسترسی به معادن و اقتصاد تفاوت دارد و استفاده از انواع مصالح به عنوان بالاست دردنیا وسعت دارد مثل بازالت سنگ اهک گرانیت و دولومیت و ... مشخصات برای خصوصیات بالاست شامل اندازه شکل سختی مقاومت سایش و ترکیبات کانی ها ی آن برای عملکرد مناسب بالاست درتمام انواع بارگذاری خطوط ریلی بصورت جهانی که مورد استفاده راه آهنها باشد تعریف نشده است بلکه مشخصات و استانداردهایی متفاوت توسط سازمانهای راه آهن کشور ها از جمله اتحادیه راه آهن اروپا و آمریکا برای خصوصیات بالاست یعنی مشخصات هندسی فیزیکی و دوام دربرابر بار عبوری ارایه شده استکه دراین راستا آزمایشهای لازم تعریف شده و حدود مجاز بیان گردیده است. ای ن مقاله به اختصار به ارایه دستورالعملهای و استاندارد پذیرش بالاست درایران می پردازد که درآن از سیاست ها مهارتها و امکانات موجود آزمایشگاهی سود جسته است با توجه به عدم اطلاعات مستند در زمینه عملکرد بالاست با مشخصات و شرایط محیطی متفاوت درکشور و از طرفی بدلیل زمان بربودن تحقیقات از شبیه سازی استاندارد کشورهای دیگر با ایران استفاده شده است.

کلیدواژه ها

مشخصات فنی بالاست، آزمایش، استاندارد

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.