مشخصه یابی ذرات هسته پوسته مس/نقره تهیه شده از پودر مس فعال شده
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی (iMat۲۰۲۱)
- کد COI اختصاصی: IMES15_121
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 357
نویسندگان
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مواد، گروه مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی همدان
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مواد، گروه مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی همدان
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مهندسی مواد، گروه مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی همدان
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مهندسی مواد، گروه مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی همدان
فارغ التحصیل مقطع کارشناسی مهندسی مواد، گروه مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی همدان
استادیار گروه مهندسی مواد، دانشگاه صنعتی همدان
چکیده
اثر زمان آسیاکاری روی مشخصات پودر مس و پودرهای هسته - پوسته مس/نقره تهیه شده از پودر مس آسیا شده، بررسی شد. محصولات حاصل با استفاده از آنالیز دانه بندی، SEM ،BET ،XRD و EDS-m مشخصه یابی شدند. نتایج نشان داد که با افزایش زمان آسیاکاری از ۰ تا ۱ ساعت، d۸۰ نمونه های پودر مس از ۶۰ به ۲۰۰ میکرون افزایش می یابد. هم چنین با افزایش زمان اسیاکاری تا ۸ ساعت، اندازه ذرات پودر مس کاهش یافت درحالی بود که با افزایش زمان آسیاکاری به ۱۶ ساعت، اندازه ذرات پودر مس تغییر محسوسی نداشت. با افزایش زمان آسیاکاری از ۰/۵ به ۱ و ۱۶ ساعت، سطح ویژه نمونه های پودر مس به ترتیب از ۰/۴ به ۰/۲۱ و ۰/۳ متر مربع به ازای گرم تغییر پیدا کرد. انالیز فازی به روش XRD نشان داد که فقط در نمونه های پودر مس آسیاکاری شده به مدت ۰، ۱ و ۴ ساعت علاوه بر Cu۲O، Cu نیز وجود دارد. بررسی مورفولوژی ذرات هسته پوسته تهیه شده از پودر مس آسیاکاری شده به مدت ۴ و ۱۶ ساعت نشان داد که سطح ذرات مس کاملا با نقره پوشیده شده اند در حالی که در سطح ذرات هسته پوسته تولید شده از پودرهای مس ۰ تا ۲ ساعت آسیاکاری شده مناطق عاری از نقره قابل مشاهده بود. آنالیز فازی ذرات هسته پوسته تولید شده از پودر مس۱، ۴ و ۸ ساعت آسیاکاری به روش XRD نشان داد که با افزایش زمان آسیاکاری شدت پیک های نقره افزایش و شدت پیک های مس کاهش یافته است.کلیدواژه ها
آسیاکاری، مس، هسته پوسته، مس-نقره، مورفولوژیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.